Veřená zakázka

Revitalizace veřejného osvětlení v obci Rynoltice

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Spotřební materiálTechnologie, stroje, přístroje a elektronika
Spotřební materiál ->  Ostatní Materiál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
31000000-6 - Elektrické strojní zařízení, přístroje, zařízení a spotřební materiál, osvětlení
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky jsou práce spočívající ve výměně, doplnění a montáži stávajícího osvětlení za nové LED osvětlení. Napájení světelných míst je provedeno vzdušným vedením. Při výměně svítidel bude nejprve odpojeno napájení jednotlivých svítidel v jejich svorkovnicích od rozvodu VO. Poté bude provedena demontáž stávajících svítidel z výložníků. Nové LED svítidlo bude napájeno z nového přívodního kabelu CYKY-J 3x1,5mm2. Podle stavu stávajícího výložníku bude nové svítidlo instalováno buď na nový, nebo stávající výložník. Následně bude napájecí kabel ve svorkovnici připojen k rozvodu VO. Podle technického stavu (stáří, funkčnost, opotřebení) může být tato svorkovnice vyměněna za novou. Výměna svítidel bude probíhat na betonovém nebo ocelovém stožáru.

V rámci realizace budou dozbrojen rozvaděč VO o spínací prvky, které zamezí nechtěnému vybavování nadproudových ochran vlivem nárazových proudů napájecích zdrojů LED osvětlení.
Po dokončení výměny všech svítidel podle projektu bude vyhotovena revizní zpráva a aktualizace pasportizace veřejného osvětlení.

Technické požadavky zadavatele:
• Dodavatel předloží technické parametry nabízeného předmětu plnění. Všechna svítidla musí být osazena světelnými zdroji LED. Osvětlení celého dopravního prostoru musí splňovat požadavky souboru norem ČSN EN 13 201 - Osvětlení pozemních komunikací.
• Technické požadavky zadavatele splní účastník předložením dokumentů:
o Výpočet osvětlení (světelně technický výpočet), kterým doloží dosaženou hladinu osvětlenosti a rovnoměrnosti osvětlení pro zadané jednotlivé modelové situace korespondující se zatříděním komunikací — s teplotou chromatičnosti 2700K pro všechny komunikace (viz příloha č. 8 této ZD).
o Výpočet musí obsahovat typy svítidel, hodnoty průměrných udržovaných osvětleností, rovnoměrnosti osvětleností a udržovací činitel. K výpočtu dodavatel dodá světelně technická data v elektronické podobě tzv. EULUMDAT.
- Montážní návod v českém jazyce
- Katalogový list svítidel
- Světelně technický výpočet
- Otevřený Dialux výpočet pro jednotlivé situace v elektronické podobě
- Otevřený Dialux výpočet rušivého osvětlení pro jednotlivé situace v elektronické podobě
- Vyplněné technické podmínky a čestné prohlášení dle přílohy č. 8
- Vzorek LED svítidla
Specifikace požadavku na vzorek LED svítidla:
- Účastník předloží vzorek LED svítidla pro úsek č. 1, které účastník zadávacího řízení hodlá použít v rámci realizace zakázky.
- Vzorek svítidla musí odpovídat technickým požadavkům, viz příloha Č. 8.

Zadavatel výslovně informuje účastníky, že změřené výsledky odpovědnou osobou s akreditací ČMI v rámci kontrolního měření budou pro účely posouzení splnění zadávacích podmínek považovány zadavatelem za rozhodující. V případě, že uchazeč nebude s výsledky kontrolního měření souhlasit, je oprávněn vyžadovat opakované kontrolní měření v jiné zkušební laboratoři s akreditací ČMI po uhrazení poplatku 10.000,- Kč k pokrytí nákladů opakovaného kontrolního měření. Zkušební laboratoř pro opakované kontrolní měření bude určena losem.
Neexistenci střetu zájmů a splnění podmínek Nařízení Rady (EU) 2022/576:
Účastník předloží čestné prohlášení o neexistenci střetu zájmů a o splnění podmínek Nařízení Rady (EU) 2022/576 ze dne 8. dubna 2022, kterým se mění nařízení (EU) č. 833/2014 0 omezujících opatřeních vzhledem k Činnostem Ruska destabilizujícím situaci na Ukrajině. Účastník může využít vzor v příloze č. 9.
Bližší specifikace plnění této veřejné zakázky je uvedena v Příloze 2 Projektová dokumentace zpracovaná společností CC Holding, s.r.o., Plzeňská 1270/97, Praha 5 – Košíře, 150 00 a ENERGON Dobříš, s.r.o., Dobříš č.p. 1665, 263 01 Dobříš, IČO 25727362.

Jsou-li v zadávací dokumentaci nebo projektové dokumentaci uvedeny názvy konkrétních výrobků, umožňuje zadavatel použití jiných výrobků, které jsou však kvalitativně shodné nebo lepší.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    05.01.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.01.2023