Veřená zakázka

Revitalizace ulice Sochorcovy a Spojovací, Staré Město

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace,
45233160-8 - Chodníky a jiné zpevněné povrchy
Popis:

Předmětem veřejné zakázky na stavební práce „Revitalizace ulice Sochorcovy a Spojovací, Staré Město“ je rekonstrukce stávajících místních komunikací, parkovacích ploch, sjezdů a chodníků, které jsou součástí veřejného uličního prostoru. Nově navržená parkovací místa mimo vozovku jsou z betonové dlažby, umožňující zasakování dešťových vod. Podrobný popis předmětu plnění veřejné zakázky je uveden v projektové dokumentaci.
Podkladem pro vypracování nabídky je soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr, projektová dokumentace a další dokumenty, které jsou nedílnou součástí této zadávací dokumentace.
Revitalizaci dopravních ploch v obou ulicích bude předcházet:
- přeložení silnoproudého vedení ze střešníků rodinných domů do země (realizováno společností EG.D, a.s. v 10/2023 - 01/2024),
- realizace nového veřejného osvětlení a přípravy pro metropolitní síť (realizace Města Staré Město v 10/2023 - 12/2023) a po rekonstrukci
- rekonstrukce vodovodního řadu včetně domovních vodovodních přípojek (realizováno společností Slovácké vodárny a kanalizace a.s. v 04/2024 - 08/2024).

Zadavatel upozorňuje, že stavební práce na předmětu plnění této veřejné zakázky budou probíhat v souběhu se stavbou rekonstrukce vodovodního řadu (včetně domovních vodovodních přípojek) investora Slovácké vodárny a kanalizace a.s.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    23.01.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    09.02.2024