Veřená zakázka

Revitalizace areálu Baník I.

Číslo ve věstníku:
481858
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Karlovarský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45212200-8 - Stavební úpravy sportovních zařízení,
45212210-1 - Výstavba jednoúčelových sportovních zařízení,
45212220-4 - Výstavba víceúčelových sportovních zařízení
Popis:

4.2 Předmětem plnění jsou tyto dílčí zakázky:
1. revitalizace umělého povrchu atletické dráhy městského stadionu,
2. revitalizace tréninkového běžeckého okruhu,
3. revitalizace sektorů pro hod oštěpem, kladivem a diskem,
4. víceúčelové hřiště.

V rámci dílčí zakázky č. 1 bude provedena výměna odvoďnovacích kanálků podél atletické dráhy, očištění povrchů stávající atletické dráhy speciálním strojem s minimálním tlakem vody 240 atm., kdy je voda vháněna do umělého povrchu rotačními tryskami a zároveň znečištěná voda odsávána do jímací nádrže na stroji. Tato voda je poté likvidována do kanalizace. Rotačními tryskami je docíleno dokonalého vyčištění. Odběr znečištěné vody je naprostou nezbytností, aby na umělém povrchu nezůstaly zbytky nečistot, které by bránili dokonalému přilnutí nové vrstvy, která bude následně nanášena na vyčištěný povrch. Dále budou provedeny lokání opravy stávajícího povrchu. V místech prasklin a deformací bude umělý povrch nahrazen novým v celé své tloušťce tzn. 13 mm. Na připravenou plochu bude proveden nástřik nové krycí vrstvy směsí polyuretanového barviva a EPDM granulátu zrnitosti 0,5/1,5 mm v celkové tloušťce 3 mm v červené barvě. Po provedení nástřiku bude provedeno lajnování atletické dráhy a sektorů technických disciplín dle pravidel IAAF a ČAS.

V rámci dílčí zakázky č. 2 bude provedena revitalizace tréninkového běžeckého okruhu, umístěného po obvodu tréninkového hřiště pro kopanou, který je 440 m dlouhý a 2 m široký. Původní povrch této dráhy byl vyplněn „dřevěnými pilinami“. Vzhledem ke svému stáří, nedoplňování a zanedbané údržbě již tato výplň na většině části běžeckého okruhu není. Na stávající ploše tréninkového běžeckého okruhu budou provedeny zemní práce spočívají převážně v odkopávkách stávajícího povrchu a úpravě zemní pláně tak, aby byla zaručena její únosnost, která vyjádřená modulem deformace ze druhé zatěžovací větve Edef,2 musí být min. 30 MPa. Na upravenou zemní pláň se provedou vrstvy ze štěrkodrti v celkové tloušťce 350 mm.
Na tyto konstrukční vrstvy bude položena elastická vrstva v tl.30 mm směsi gumového granulátu a polyuretanového pojiva. Jako finální, vrchní, vrstva je navržena umělá tráva s monofilním vláknem dlouhým 40 mm. Umělý trávník bude vyplněn křemičitým pískem a gumovým granulátem.

V rámci dílčí zakázky č. 3 bude provedena revitalizace sektorů pro hod oštěpem, kladivem a diskem, kde se v současné době nachází značně poškozená ochranná klec, která je nevyhovující vzhledem ke svému stavu (značně zrezivělá konstrukce včetně pletivové výplně), tak i z hlediska nových pravidel pro tvar ochranné klece. Tento sektor, vzhledem ke svému stavu, nelze používat jak pro tréninkové ani pro závodní účely.

Na stávající ploše pro rozběh hodu oštěpem budou provedeny zemní práce spočívají převážně v odkopávkách stávajícího povrchu a úpravě zemní pláně tak, aby bylo zaručeno její dokonalé odvodnění. Únosnost zemní pláně vyjádřená modulem deformace ze druhé zatěžovací větve Edef,2 musí být min. 30 MPa. Na upravenou zemní pláň se provede vrstva ze štěrkodrti tl. min. 100 mm. Na ni bude provedena vrstva z mechanicky zpevněného kameniva. Následující vrstva z asfaltového drenážního koberce PA 16 tl. 50 mm pokládaná finišerem dále vrstva asfaltového drenážního koberce PA 8 tl.40 mm. Jako finální, vrchní, vrstva je navržen vodonepropustný umělý povrch např. POLYTAN M tl.13 mm. Následně bude vybudován nový betonový odhodový kruh, který bude směrově posunut k tréninkovému hřišti pro kopanou tak, aby byla zabezpečena potřebná vzdálenost pro dopad nářadí. Součástí stavby je dodávka a montáž ochranné klece podle pravidel IAAF.

V rámci dílčí zakázky č. 4 je navrženo víceúčelové hřiště s umělým vodopropustným povrchem. Plocha sportoviště je lemována základovým pasem pro kotvení sloupků oplocení. Celý obvod je odvodněn do prahových vpustí svedených do stávající dešťové kanalizace. Spodní díl oplocení je proveden jako demontovatelný. Drenáž plochy kurtů je navržena z perforovaných drenážních trub uložených do upravené zemní pláně a je svedena ležatou dešťovou kanalizací z PVC potrubí KG, které je stejně jako prahové vpusti svedeno do dešťové kanalizace. Spodní díl oplocení je proveden jako demontovatelný. Na finální vrstvu umělého povrchu bude provedeno lajnování na jednotlivé sporty (3x tenis, 3x volejbal, 2x basketbal, 1x malá kopaná). Součástí hřiště jsou dále dodávky a osazení sloupů na volejbal, mobilních basketbalových košů, branek na malou kopanou, sítí na volejbal vč. antének, dodávka pouzder a sloupů a oddělovacích sítí mezi jednotlivými sportovišti.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    20.02.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.03.2014
  • calendar_today 
    Termín otevírání obálek:
    19.03.2014