Veřená zakázka

Rekonstrukce sportovního areálu sídliště Mojmír, Uherské Hradiště

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby Opravy, revize a servis
CPV kódy:
45212200-8 - Stavební úpravy sportovních zařízení,
45212220-4 - Výstavba víceúčelových sportovních zařízení,
45212221-1 - Stavební úpravy v souvislosti s objekty pro sportovní hřiště,
45236000-0 - Vyrovnávání povrchu,
45236110-4 - Vyrovnávání povrchu pro sportoviště
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající zejména v provedení rekonstrukce stávajícího sportovního areálu Mojmír. Jedná se o rekonstrukci těchto objektů:
Travnaté fotbalové hřiště uvnitř atletického oválu bude plošně zmenšeno a jeho povrch bude revitalizován na trávu III. generace uprostřed oválu (UTG 3). Atletický ovál a atletické sektory. Bude kompletně přebudován jak v rozměrových, tak materiálových parametrech na kryt tartanového typu. Jižní víceúčelové hřiště provedené na stávající asfaltobetonové ploše bude realizováno ve stávajících rozměrových parametrech s novým povrchem tartanového typu.Severní víceúčelové hřiště bude povrchově stejně provedené jako hřiště jižní. Sektor pro skok do dálky bude kompletně zrušen a nahrazen dvěma novými doskočišti v rámci atletické dráhy. Nevyužívaný provozní objekt zrušeného olejového hospodářství výtopny bude zbourán bez náhrady. Přístupové plochy ke sportovištím budou povrchově revitalizovány na zámkovou dlažbu a zvětšeny. Provozní prostor u školy a příjezdová komunikace budou povrchově revitalizovány na pojezdovou zámkovou dlažbu a plochy zvětšeny. Parkoviště u vjezdu bude rozšířeno, jeho kapacita zvětšena a povrch upraven na nový asfaltový beton.
Nově budou vybudovány tyto hlavní objekty: Šatny a sociální zázemí pro sportovce, venkovní fitness, oplocení a nová zeleň.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    09.04.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.04.2018