Veřená zakázka

Rekonstrukce Valdštejnského sálu na multifunkční společenský sál včetně zázemí

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45212300-9 - Stavební úpravy uměleckých a kulturních budov,
45212350-4 - Historicky nebo architektonicky mimořádně zajímavé budovy,
45454100-5 - Rekonstrukce budov
Popis:

Předmětem plnění této veřejné zakázky je v součinnosti se zadavatelem a dle dokumentace pro provedení stavby vypracované obchodní společností Projekt, ateliér pro architekturu a pozem. stavby, spol. s r.o., se sídlem Bělehradská 199/70, 120 00 Praha 2, IČO: 453 08 616 (dále jen „PDPS“), dle právních předpisů upravujících oblast realizace stavebních prací do podrobností nezbytných pro zpracování nabídky a výkazu výměr, realizace stavebních úprav Valdštejnského sálu na zámku v Bělé pod Bezdězem. Stavební práce budou spočívat v úpravě dispozice jižní části 3. nadzemního podlaží zámku Bělá pod Bezdězem za účelem zřízení expozice a společenského sálu vč. hygienického zázemí, šatny a čajové kuchyňky, obnově stěn a stropů, obnově výplní, repasi a restaurování výplní, obnově povrchů, omítek, podlah, podhledů vč. obnovy fabionu a římsy, realizaci vytápění a ozvučení víceúčelového sálu ve 3. nadzemním podlaží zámku Bělá pod Bezdězem.
Areál zámku v Bělé pod Bezdězem je zapsaný v ústředním seznamu nemovitých kulturních památek pod číslem rejstříku 21751/2-1460 a je kulturní památkou ve smyslu zákona č. 20/1987 Sb., ve znění pozdějších předpisů.
Detailní vymezení předmětu plnění veřejné zakázky je vymezeno v příloze č. 1 zadávací dokumentace (PDPS).
Zadavatel pro vyloučení případných pochybností uvádí, že předmětem plnění této veřejné zakázky je pouze rekonstrukce jižní části 3. nadzemního podlaží zámku v Bělé pod Bezdězem, a to v rozsahu dle položkového rozpočtu a nákresu uvedeného v dokumentu s názvem „půdorys 3 NP SÁL“, které tvoří součást přílohy č. 1 této zadávací dokumentace, i když příloha č. 1 zadávací dokumentace obsahuje rovněž i informace týkající se rekonstrukce 3. nadzemního podlaží za účelem ubytování.
Stavební práce budou vybraným dodavatelem tedy realizovány v rozsahu dle položkového rozpočtu nákresu uvedeného v dokumentu s názvem „půdorys 3 NP SÁL“, které jsou součástí přílohy č. 1 zadávací dokumentace.
Veřejná zakázka bude spolufinancována z prostředků Ministerstva pro místní rozvoj v rámci programu Podpora rozvoje regionů 2019+, dotační titul Rekonstrukce a přestavby veřejných budov.
Dodavatel bude poskytovat stavební práce zadavateli na základě smlouvy a dle nejvyšších standardů profesní efektivity a kvality. Dodavatel bude při realizaci plnění veřejné zakázky respektovat platný právní řád České republiky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    02.09.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.09.2021