Veřená zakázka

REKONSTRUKCE OBJEKTU Č.P.29, HROBČICE

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45212300-9 - Stavební úpravy uměleckých a kulturních budov,
45212350-4 - Historicky nebo architektonicky mimořádně zajímavé budovy,
45454100-5 - Rekonstrukce budov
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je celková rekonstrukce památkově chráněného objektu č.p. 29, kulturní památka rejst. č. ÚSKP 43497/5-2611, katalogové číslo 1000155799. Objekt jako takový bude pouze zrekonstruován a jeho architektonický význam bude zachován.
Celek rekonstruovaného objektu byl řešen s maximálním ohledem na jeho historickou hodnotu.
Objekt SO 01 – Vzhledem k jeho současnému havarijnímu stavu jsou navrženy rozsáhlé rekonstrukční práce, ale sám objekt jako takový bude mít stále stejný architektonický ráz, který míval. Budou zachovány veškeré architektonické prvky, které byly konzultovány a a vrženy ve spolupráci s pracovníky NPÚ. Fasáda budovy bude pouze nově omítnuta, okenní a dveřní otvory budou zachovány a doplněny novými okny dle historického podkladu. Hlavní budova bude očištěna od přiléhajících staveb, které se v průběhu let k historickému objektu přistavěly.
Dílo bude realizováno v souladu s platnými zákony ČR a ČSN a dle obecně závazných a doporučených předpisů a metodik. Je-li v zadávacích podmínkách definován konkrétní výrobek nebo technologie, má se za to, že je tím definován požadovaný standard a v nabídce může být nahrazen výrobkem nebo technologií srovnatelnou.

Bližší informace a technické podmínky k předmětu plnění jsou vymezeny v přílohách zadávací dokumentace – Projektová dokumentace, výkaz výměr a smlouva o dílo.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    03.03.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.03.2021