Veřená zakázka

Rekonstrukce MKS Beseda

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45212000-6 - Stavební úpravy budov sloužících pro volný čas, sporty, kulturu, ubytování a restaurace,
45212300-9 - Stavební úpravy uměleckých a kulturních budov
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v úpravě stávajícího objektu „Besedy“ nacházejícího se v těsné blízkosti náměstí v Moravských Budějovicích. Budova se nalézá v Městské památkové zóně, sama však není památkově chráněna.

V současné době je využíván jako městské kulturní středisko pro pořádání různých společenských a jiných akcí. Budova je třípodlažní, přičemž třetí podlaží bylo v roce 2009 provedeno nově jako půdní vestavba. Objekt je částečně podsklepen. Součástí nové půdní vestavby bylo provedení nových stropů v rozsahu půdní vestavby a nové provedení střešní krytiny na celém objektu.

Nově zpracovaný realizační projekt navazuje na původní řešení. Nově jsou do něho zahrnuty také klubovny a hudební zkušebna v 1. PP. Stavebně je řešen i koridor (ulička) vedoucí do půjčovny kostýmů v 1.NP.

V úrovni 1.NP bude v levé části proveden bezbariérový přístup, stávající infocentrum bude přemístěno do nové pozice a místo původního infocentra bude zřízena šatna pro návštěvníky divadla. Prostory bývalé restaurace budou upraveny pro potřeby hudebních a prezentačních akcí. V objektu bude realizován výtah pro osoby s omezenou schopností pohybu, dále jídelní (zásobovací) výtah pro bar ve 2.NP a ze zadní strany objektu pak nákladní výtah pro potřeby divadelního jeviště.

Druhé nadzemní podlaží bude s drobnými dispozičními úpravami provedeno dle původního projektu. Stropy mezi 1.NP a 2.NP budou provedeny ve větší části půdorysu nové a to jako ocelové s nabetonávkou na trapézovém plechu.
Třetí nadzemní podlaží bude nyní osazeno technologií, tj. budou osazeny vzduchotechnické jednotky a nové kotle pro vytápění sálů. Rovněž budou oživeny některé, již provedené rozvody v tomto podlaží. Ve všech řešených místnostech dojde k přeřešení stávajícího způsobu a systému vytápění, provedení nových rozvodů vzduchotechniky a rozvodů silnoproudu a slaboproudu.

U objektu je nyní také navrženo kompletní zateplení všech fasád kromě historické, již opravené čelní fasády.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    09.11.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    04.12.2017