Veřená zakázka

Technologie Městských lázní Vsetín vč. navazujících úprav

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45212000-6 - Stavební úpravy budov sloužících pro volný čas, sporty, kulturu, ubytování a restaurace
Popis:

Předmětem podlimitní veřejné zakázky jsou stavební úpravy a rekonstrukce stávajícího objektu městských lázní ve Vsetíně.
Jedná se stavební úpravy vnitřní částí lázní, bazénovou technologii, tobogán, kogenerační jednotku a další navazující stavební práce.
Hlavní 25metrový plavecký bazén bude nově obložen a vydlážděno bude i jeho okolí, stávající tubus 98metrového tobogánu bude nahrazen novým stejného tvaru, zásadních úprav se dočká i samotná nástupní věž do tobogánu. V rámci řešení bezbariérovosti budou zrušena brodítka mezi sprchami a bazénem a zvenku mezi terasou a travnatou plochou dojde k instalaci hydraulické plošiny pro invalidy. Nové budou také sprchy, WC kabiny, sušárny, ale například i veškeré šatní skříňky, které dostanou čipové zámky, a převlékací kabiny.
Stavební úpravou projde vzduchotechnika, rozvody elektřiny, bazénové technologie a kogenerační jednotky pro společnou výrobu tepla a elektrické energie, jejímž palivem bude zemní plyn.
Rozsah předmětu veřejné zakázky je specifikován v projektové dokumentaci vypracované společností CENTROPROJEKT GROUP a.s.
Specifikace předmětu VZ je dále uvedena v těchto podkladech, které jsou součástí zadávací dokumentace:
Příloha číslo 7 – Slepý soupis stavebních prací, dodávek a služeb včetně výkazu výměr „Technologie Městských lázní Vsetín vč. navazujících úprav“ v aplikaci Microsoft Office Excel 97-2003 (.xls) pod názvem Technologie Městských lázní Vsetín vč. navazujících úprav.
Příloha číslo 8 – Projektová dokumentace pro provádění stavby „Technologie Městských lázní Vsetín vč. navazujících úprav“, se skládá z projektové dokumentace pro provádění stavby „Technologie Městských lázní Vsetín-PD“ a „Technologie Městských lázní Vsetín-PD DODATEK č. 1“, zpracována projektantem - společností CENTROPROJEKT GROUP a.s., IČ 01643541, sídlem Štefánikova 167, 760 01 Zlín.
Pokud je v textu zadávací dokumentace uveden určitý konkrétní typ výrobku nebo značky pro bližší určení vlastností výrobku, nejsou nikterak omezena práva dodavatelů, kteří nabídnou obdobná technická řešení jiných výrobců se srovnatelnými parametry.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    03.10.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.10.2019