Veřená zakázka

Rekonstrukce místní komunikace, Keblice

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
CPV kódy:
45231300-8 - Stavební práce pro vodovodní a kanalizační potrubí,
45233000-9 - Výstavba, zakládání a povrchové práce pro komunikace,
45314300-4 - Instalace a montáž kabelové infrastruktury,
45316100-6 - Instalace a montáž zařízení pro venkovní osvětlení
Popis:

Projekt je zaměřen na provedení rekonstrukce stávající komunikace. Prostor navrhovaného stavebního záměru se nachází v jihozápadní části obce Keblice a jedná se o rekonstrukci vozovky, chodníku a zřízení zpevněné krajnice a veřejného osvětlení. V rámci stavebních prací bude odebrána stávající vrstva až na úroveň pláně, poté bude vybudováno nové podkladové souvrství. Povrch vozovky je ze zámkové dlažby a bude upnut do betonových nájezdových obrub. Základní způsob odvodnění vozovky bude řešen zejména podélným a příčným sklonem. V prostoru vozovky dojde k rekonstrukci stávající dešťové kanalizace ve formě provedení podélného odvodňovacího žlabu, který tuto kanalizaci nahradí. Dále dojde k rekonstrukci obou šachet a jejich stávajícího propojení pod vozovkou. Odvodnění zpevněné krajnice bude řešeno příčným sklonem do stávajícího otevřeného příkopu. V části, kde dojde k otočení příčného sklonu zpevněné krajnice, bude srážková voda svedena na navrhovanou vozovku a odtud parametry příčných a podélných sklonů do odvodňovacího žlabu.
Součástí stavebních prací je též vybudování jednostranného chodníku ze zámkové dlažby, vjezdy a vstupy v místě stávajících vjezdů, zpevněná krajnice z kamenné dlažby, svislé dopravní značení, veřejné osvětlení (připojení 1 sloupu VO kabelovým vedením.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    18.01.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    31.01.2024