Veřená zakázka

Rekonstrukce komunikace Jahodová, oblast Bílé Břehy

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45233120-6 - Výstavba silnic,
45233140-2 - Práce na stavbě silnic,
45233223-8 - Obnova povrchu vozovky
Popis:

Předmětem podlimitní veřejné zakázky je rekonstrukce ul. Jahodová v oblasti nové výstavby Bílé Břehy včetně napojení na silnici III. třídy a propojení k areálu LUNA PLAST a dále rekonstrukci všech vjezdů připojených na tuto komunikaci a nezbytné části chodníků pro pěší. Komunikace je rozdělena na větev A - Jahodová a větev B - propojení k areálu LUNAPLAST. Po ulici není vedena trasa hromadné dopravy, její šíře je velmi proměnná, vozovka nezpevněná, prochází oboustrannou rodinnou zástavbou a jsou na ni napojeny vjezdy do jednotlivých parcel. Ulice není lemována chodníky pro pěší.

Ul. Jahodová
Ulice prochází oblastí západovýchodním směrem a končí návazností na polní cestu na konci zástavby, je obousměrná. Na západní straně je napojena na silnici III. třídy. Po obou stranách probíhá výstavba rodinných domů, přičemž na severní straně je zástavba již stabilizována, na jižní straně je ve výstavbě. V zástavbě je několik podnikatelských subjektů, pro něž je jediným příjezdem ul. Jahodová. V části východní před napojením na polní cestu (příjezd k areálu firmy LUNA PLAST) je částečně na severní straně založen chodník. Předpokládá se rozšíření vozovky na 6,0 m (s místním zúžením na 5,0 m před napojením na větev B), úprava vjezdů na pozemky a jednostranný chodník šíře 1,70-1,85 m.

Propojení k areálu LUNA PLAST
Vozovka je šíře cca 3,0 m, kryt je prašný, jedná se o polní cestu. Končí vjezdem do areálu firmy. I v tomto případě jde o rekonstrukci této nevyhovující komunikace.
Předpokládá se rozšíření vozovky na 5,0 m a založení jednostranného chodníku šíře 1,50 m v pokračování chodníku z ul. Jahodové.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    24.09.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    20.10.2014