Veřená zakázka

Rekonstrukce hřiště s umělou trávou (UMT) - opakované

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45212200-8 - Stavební úpravy sportovních zařízení
Popis:

Předmětem zakázky je výměna opotřebovaného povrchu umělého trávníku za nový vč. likvidace trávníku dosavadního a výměna vertikálních záchytných sítí.
V souvislosti s tím bude řešeno i zpevnění přilehlých prostor, aby nedocházelo k znečištění trávníku jak v zimním období, tak i během jiných nepříznivých klimatických podmínek.
Základem opravy a úpravy stávající fotbalové tréninkové plochy s umělým trávníkem velikosti 93,0 x 48,0m ( rozměry vlastní hrací plochy 90,0 x 45,0 m) je odstranění stávající písko-granulátové silně znečištěné a promíchané vrstvy speciálním strojem a sejmutí stávajícího značně opotřebovaného travního koberce, provedení vyspravení podkladní pružné podložky (není předpoklad výměny celé podložky), pokládka nového umělého travního koberce a opětovné provedení vsypu vrstvy jemného písku a vrstvy granulátu včetně a provedení výřezu a položení nového lajnování.
Výměna umělého povrchu hřiště pro kopanou musí splňovat parametry tzv. umělé trávy.
Současně bude provedeno předláždění poškozených výběhových ploch (způsobených opravou kabelových tras a kanalizace) kolem hřiště v šíři 1,5 m opatřené zámkovou dlažbou. Rovněž bude nově vydlážděná plocha za severní brankou a zadláždění nesourodé a poškozené plochy před šatnami.
Provedena bude výměna ochranných sítí okolo hřiště. Součástí bude výměna oplocení a rekonstrukce vjezdových vrat (pol.č.25 výkazu výměr).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    23.04.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.05.2020