Veřená zakázka

Rekonstrukce elektroinstalace budovy čp. 67 ul. Pardubická

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Rekonstrukce elektroinstalace se bude realizovat v objektu MěÚ Chrudim čp. 67 a bude se týkat dvou pater a to 3. a 4. NP s tím, že realizace v první půlce roku začne ve 4. NP. Akce bude zahrnovat provedení nového přívodu pro jednotlivá patra a následně rozvody po patrech a do kanceláří. Dále osazení nového osvětlení chodeb a kanceláří, nouzového osvětlení, provedení zásuvkových a datových rozvodů v kancelářích a chodbách.
Páteřní rozvody budou vedeny pod stropem chodeb se zaústěním do kanceláří a zaklopeny novým SDK podhledem. Následně se budou vystěhovávat kanceláře, kde se dokončí rozvody pro osvětlení, zásuvky a slaboproud. Po zaklopení stropu kanceláří SDK podhledem (ve 4. NP se zateplením) se dokompletují rozvody, kanceláře se vymalují a nastěhují zpět.
Zadavatel předpokládá v prvním měsíci provedení svodiče přepětí a centrál STOP, následně výměnu hlavního silového vedení pro jednotlivá patra. Kabely pro RMS do pater, která se nebudou v roce 2022 provádět, budou napojeny do stávající RMS. Kabely pro datové rozvody budou též rozvedeny z nového datového centra do jednotlivých pater. V patrech, kde se rekonstrukce realizovat nebude, budou ukončeny pod stropem chodby a zajištěny před nežádoucí manipulací. Datové rozvody se plánují vést do jednotlivých pater skrz stávající komínové průduchy.
Demontáž, zpětnou montáž a vystěhování kancelářského nábytku si provede zhotovitel. Rozsah stěhování nábytku bude na zvážení zhotovitele, dle potřeb pro montáž SDK podhledů.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.10.2021