Veřená zakázka

Výkon činnosti TDS a koordinátora BOZP na stavbě "Stavební úpravy objektu na parc. č. 2818, k.ú. Frýdek"

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je výkon činnosti technického dozoru stavebníka a koordinátora BOZP stavby „Stavební úpravy objektu na parc. č. 2818, k.ú. Frýdek“.
Jedná se o celkovou rekonstrukci objektu, ul. Těšínské 1083, v k. ú. Frýdek. Objekt je částečně podsklepen a má dvě nadzemní podlaží a podkroví. Po rekonstrukci bude v 1.NP sídlit přestupkové oddělení magistrátu města Frýdku-Místku a kontaktní centrum městské policie. V 2.NP bude sídlit administrativa městské policie a provozně sociální zázemí městské policie, vč. zázemí terénní pracovníků městské policie – dispečink, instruktážní místnost, šatny se sprchami atd.
Stavební práce zahrnují zejména provedení nové konstrukce střechy včetně střešní krytiny, zateplení objektu, výměnu výplní otvorů, realizaci přípojek vody, NN, splaškové kanalizace, dešťové kanalizace a přeložku plynovodní přípojky. Provedení zpevněných ploch, terénní a sadové úpravy. Rekonstrukci zdravotně technických instalací, vytápění, silnoproudé a slaboproudé elektrotechniky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    04.11.2021