Veřená zakázka

RE-USE centrum Pátek – rozšíření skladových prostor

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby Materiál, součástky a náhradní díly
CPV kódy:
45223810-7 - Montované konstrukce,
45233000-9 - Výstavba, zakládání a povrchové práce pro komunikace
Popis:

OBJEKT SO1 - PŘÍSTŘEŠKU SKLADOVÝCH PROSTOR RE-USE centrum Pátek.
Celý objekt tvoří jednolodní nepodsklepená přízemní soustava kójí půdorysných rozměrů 18,140 m x 4,540 m s výškou do pultové konstrukce střechy 3,880 m a spádem střešní roviny 14%.= 8 st. Šesti kójová přízemní část je řešena jako staticky nezávislá.
Hlavní nosnou konstrukci tvoří ocelový skelet jednotlivých kójí navzájem pospojovaných v osovém modulu 3 000 m s osovou vzdáleností sloupů v příčném směru 2,20 m nosných konstrukcí.
Nosnou konstrukci přízemní sestavy kontejnerů tvoří ocelové sloupy, průvlaky, poždíky, vlašské krokve a ztužidla. Prostorová tuhost a stabilita konstrukce je zajištěna vetknu-tím sloupů do průvlaků a ztužením zavětrování.
Obvodové opláštění objektu tl. 0,63 budou tvořit do výšky 3,88 m profilovaným ocelovým plechem s povrchovou úpravou. Střechu budou zakrývat střešní trapézové plechy.
Objekt bude chráněn před účinky blesku mřížovou jímací soustavou, provedenou vodičem Al Mg Si 8 mm. V prostoru zařízení připojeného na elektrický proud a umístěného na střeše bude vytvořena oddálená jímací soustava. Uzemňovací soustava je řešena jako společná ochranná soustava a bude tvořena uzemněním z pásku FeZn 30/4 mm uloženým v betonových základech objektu.
Větrání prostorů je uvažováno přirozené čelní stranou.

OBJEKT SO2 - ZPEVNĚNÉ PLOCHY.
Jedná se o zpevněnou objízdnou manipulační plochu, která bude tvořena betonovou dlažbou šedou s rovnou hranou 200/165 tl. 100 mm. Spodní podkladní vrstva štěrkodrtě tl. 2000 mm, na ni přijde zhutnit mechanické zp. Kamenivo v tl. 200 mm a pod dlažbu bude ložná vrstva tl. 40 mm. Součástí budou betonové obrubníky a částečně palisády.
Plocha 839,530 m2 je vyspádována do zatravněných ploch případně do příkopu se vsakem.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    27.02.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.03.2024