Veřená zakázka

Půdní vestavba ZŠ Hluk

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronikaOpravy, revize a servis
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42416100-6 - Výtahy,
45214200-2 - Stavební úpravy školních budov,
45310000-3 - Elektroinstalační práce,
45320000-6 - Izolační práce,
45330000-9 - Instalatérské a sanitární práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je vestavba podkroví ve 3. np v severním traktu budovy školy a výstavba výtahu, který zajistí bezbariérový přístup do všech podzemních a nadzemních podlaží budovy školy.

V novém podkroví se budou nacházet tři nové specializované učebny základní školy, jedna pro výuku informačních technologií, druhá pro výuku fyziky a třetí pro výuku přírodovědy a chemie, dále bude v podkroví chodba, wc pro dívky a chlapce a wc pro osoby se sníženou schopností pohybu a pro učitele a kabinety pro učitele.

Stávající sedlová střecha severního traktu školy bude ponechána, bude provedena tepelná izolace podkroví, nové sádrokartonové příčky, dveře a okna v podkroví, nové podlahy, nové vnitřní instalace rozvodů, vody, kanalizace, vytápění, elektroinstalace silnoproudé a slaboproudé a dále bude provedena nová výtahová šachta a nový vstup do 1. podzemního podlaží školy.
Následně pak budou povrchové úpravy, podlahy, omítky, podhledy, obklady a čisté podlahy, kompletace elektroinstalace a dalších vnitřních instalací, dále bude proveden na přístavbě výtahové šachty kontaktní fasádní zateplovací systém z minerální vaty s novou stěrkovou minerální omítkou bílé barvy a se soklem z keramických režných cihelných pásků.
Vně budovy bude na pozemku parc. č. 1093/3 provedena oprava stávajících zpevněných ploch a oprava dvorní kanalizace a na závěr budou provedeny sadové úpravy spočívající ve vysetí nového travního porostu v nezpevněných plochách na pozemku parc. č. 1093/3 a výsadba keřů.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    08.06.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.06.2018