Veřená zakázka

PTK na zajištění tiskových služeb pro potřeby SPÚ

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Tisk a literatura
CPV kódy:
79810000-5 - Tiskařské služby
Popis:

Cílem PTK je zjištění relevantních a objektivních informací o možnostech trhu v oblasti poskytování tiskových služeb formou bezplatného pronájmu strojů a platbou za skutečně vytištěné/kopírované stránky.
Zadavatel má v současné době službu tisku pokrytou do konce roku 2023. Pro tisk a kopírování využívá dva typy multifunkčních strojů (140 barevných a 98 černobílých). Stroje jsou umístěny na ústředí SPÚ, 13 krajských pracovištích a 64 pobočkách (Tabulka rozmístění a počty strojů). Všechny stoje jsou vybaveny čtečkami karet a využívají funkce follow me, obslužný systém pro tisk je nainstalován na jediném serveru na ústředí SPÚ. Za posledních dvanáct měsíců bylo na celém úřadě vytištěno 5 383 184 černobílých stránek a 3 296 199 barevných stránek.
Zadavatel pro rok 2024 plánuje vypsání zakázky na zajištění tiskových služeb při zachování stejných počtů a minimálních parametrů strojů, pokud z PTK nevzejdou podněty k úpravě. Účelem této PTK je zjistit možnosti trhu, zachování stejné kvality případně lepší v oblasti tiskových služeb, případně implementovat novinky, které dnešní trh nabízí. A to vše uplatnit v plánované veřejné zakázce.
Zadavatel předpokládá, že PTK formou online dotazníku bude dostačující, případně osloví následně uchazeče pro osobní schůzku.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.02.2023