Veřená zakázka

Průmyslová technologie pro sušení ovoce ve vakuu

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronikaStravování a potraviny
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
39312000-2 - Zařízení pro přípravu potravin,
42200000-8 - Stroje na výrobu potravin, nápojů a pro zpracování tabáku a jejich díly,
42215200-8 - Stroje pro zpracovávání potravin
Popis:

Předmětem zakázky je pořízení 2 ks průmyslové technologie pro sušení ovoce ve vakuu (lyofilizátorů). Tato technologie bude sloužit pro sušení následujících surovin: jablka, švestky, mrkev, třešně, jahody, ostružiny, meruňky, maliny, rybíz, višně, ananas, broskve, mango, banán, borůvky, celer, petržel, červená řepa, květák, kukuřice, fazolové lusky, zázvor, dýně a brokolice.

Jedná se o zakázku vyšší hodnoty, která se řídí pravidly uvedenými v Příručce pro zadávání veřejných zakázek Programu rozvoje venkova na období 2014 – 2020.

Lhůta pro podání nabídek běží do 15. 2. 2019 do 10:00 hod.
Otevírání nabídek proběhne dne 15. 2. 2019 v 10:15 hod. v sídle zadavatele na adrese Na příkopě 1047/17, Staré Město, 110 00 Praha 1. Otevírání nabídek se mohou zúčastnit účastníci, kteří podali nabídku ve lhůtě pro podání nabídek.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.02.2019