Veřená zakázka

Provedení provozních testů na "Smart recyklační lince" a vyhodnocení poznatků z jejího provozu z pohledu nasazení této linky do běžného dlouhodobého průmyslového provozu u konečných uživatelů

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Spotřební materiálTechnologie, stroje, přístroje a elektronika
Spotřební materiál ->  Ostatní Materiál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
14000000-1 - Produkty těžebního průmyslu, kovové suroviny a související produkty,
31000000-6 - Elektrické strojní zařízení, přístroje, zařízení a spotřební materiál, osvětlení,
42000000-6 - Průmyslové stroje
Popis:

Předmětem zakázky je provedení zkušebních řezných testů ve standartních provozních podmínkách u uživatele s dlouhodobou zkušeností při používání vysokotlakého kapalinového paprsku. Je nutné provést řadu testů s nově vyvinutými granátovými koncentráty. Testy jsou zaměřeny na řezání vybraných typů a tlouštěk materiálu při různém nastavení parametrů technologie abrazivního vodního paprsku – AWJ. Testy budou zaměřeny na řezání speciálních těžkoobrobitelných materiálů, na speciální aplikaci vysokotlakého kapalinového paprsku – mikrořezání a na řezání s malými množstvími abrasiva v konceptech „malých“ abrazivních paprsků. Pro každý účel budou testovány 2-3 koncentráty.
Dále provedení provozních testů na „Smart recyklační lince“ a vyhodnocení poznatků z jejího provozu z pohledu nasazení této linky do běžného dlouhodobého průmyslového provozu u konečných uživatelů.
Vyhodnocení získaných výsledků z provozu „Smart recyklační linky“, zejména se zaměřením na procentuální výtěžnost z použitého abrasiva, na proces recyklace a automatické změny režimu chodu linky v reakci na proměnlivý vstupní materiál, a soulad řízení Smart recyklační linky s principy uplatňovanými na Průmysl 4.0.
Provedení srovnání dosažených reálných výsledků s plánovanými ukazateli.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    07.01.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.01.2022