Veřená zakázka

Propagace participativního rozpočtu Dáme na vás

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Reklama a marketing
CPV kódy:
79342200-5 - Propagační služby
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je poskytování komplexních služeb při tvorbě kreativních a komunikačních strategií pro Odbor participace. V rámci Oddělení koordinace a komunikace se jedná zejména o propagování a informovanost o participativním rozpočtu města Brna Dáme na vás (www.damenavas.brno.cz) a následně dalších participativních projektů, jakými jsou například Participativní rozpočet do škol (www.skoly.damenavas.cz) nebo vznikající modul e-návrhů. V rámci Oddělení dat, analýz a evaluací se jedná o propagaci a informování o městských datech (www.data.brno.cz).

V rámci participativního rozpočtu mohou občané města rozhodovat o části městského rozpočtu. Participativní rozpočet se snaží vtáhnout občany města do rozhodování o veřejných financích a podpořit rozvoj občanské společnosti. Každý může podávat své návrhy, co za danou částku zrealizovat. U podaných projektů bude město posuzovat proveditelnost. O proveditelných projektech následně samotní občané města Brna hlasují ve velkém listopadovém finále.

V případě této zakázky půjde o návrhy komunikační kampaně a kreativního řešení propagace pro další tři roky s návazností mj. na časový harmonogram projektů, včetně tvorby mediaplánů.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.11.2021