Veřená zakázka

Projektová příprava sanace základů a zbudování půdní vestavby objektu Základní školy Zdenky Braunerové v Roztokách u Prahy

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
OstatníStavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
45214200-2 - Stavební úpravy školních budov,
71242000-6 - Příprava návrhů a projektů, odhad nákladů,
71320000-7 - Technické projektování,
71322000-1 - Technické projekty pro provádění stavebně inženýrských prací
Popis:

Předmětem zakázky je kompletní projektová příprava pro zbudování půdní vestavby podle její architektonické studie (příloha č. 4) a pro nezbytnou sanaci podkladu základových konstrukcí. Zadavatel předpokládá vyhotovení dokumentace pro společné územní a stavební řízení a dále dokumentace pro provedení stavby pro půdní vestavbu a jednostupňové dokumentace v podrobnosti pro provedení stavby pro sanaci podkladu základů. Pro výpočty a navržení technologie sanace základů je nutno počítat s kvalifikovaným odhadem přitížení konstrukcí objektu budoucí půdní vestavbou. Kompletní inženýring pro půdní vestavbu, směřující k vydání pravomocného stavebního povolení si zajistí zadavatel sám. Zhotovení stavební dokumentace pro provedení stavby včetně podrobného položkového stavebního rozpočtu (i slepého) s výkazy výměr pro půdní vestavbu bude zahájeno a proběhne na základě zadavatelem dodaných vyjádření DOSS. Případné následné úpravy D PS na základě požadavků orgánů státní správy v rámci společného územního a stavebního řízení, by byly řešeny jako vícepráce ve smyslu § 222, odst. 4 ZZVZ. Stavební dokumentace musí být členěna tak, aby bylo možno realizovat sanaci základů objektu a následnou půdní vestavbu nezávisle na sobě a s časovým odstupem. Se sanací základů se kalkuluje v období červenec – srpen 2023. Všechny dokumentace budou předány v 6 listinných provedeních a v elektronické podobě ve formátu pdf a ve formátu otevřeném (výkresová část v dwg, dng a pod, textová část ve formátu appl. MS Word a tabelární části ve formátu appl. MS Excel).
Součástí zakázky je dále provedení nezbytných geodetických zaměření, potřebných geotechnických průzkumů, sondáží a měření, zjištění a zaměření průběhu veškerých sítí. Zhotovitel PD bude povinen se zavázat k poskytnutí služeb autorského dozoru (AD) při realizaci jím vyprojektovaných staveb. Vzhledem k nejasnosti harmonogramu těchto realizací není poskytování služeb AD součástí této zakázky, ale bude řešeno návazným samostatným jednacím řízením bez uveřejnění, kde budou stanoveny vlastní podmínky poskytování této služby.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    09.12.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    09.01.2023