Veřená zakázka

Projektová dokumentace - ZUŠ, U Jam 14, Plzeň

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71240000-2 - Architektonické, technické a plánovací služby,
71247000-1 - Dohled nad stavebními pracemi,
71248000-8 - Dohled nad projektem a dokumentací,
71250000-5 - Architektonické, technické a zeměměřičské služby,
71300000-1 - Technicko-inženýrské služby,
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou projektové služby na zpracování projektové dokumentace nové budovy Základní umělecké školy ve všech požadovaných výkonových fázích, včetně inženýrské činnosti pro obstarání územního a stavebního povolení. Je nutné plně respektovat schválenou projektovou studii z hlediska urbanistického, architektonického, rytmu hmot přívětivého k měřítku okolí, požadavků a provozních potřeb ZUŠ. Základním tvarem L je poskytnuta jasná hranice mezi uličním a zahradním prostorem a díky této koncepci je možnost otevření jednotlivých provozů, ateliérů, sálů či učeben do zahrady, aniž by byla ohrožena bezpečnost žáků navštěvujících školu. Důraz v dispozičním řešení je kladen na variabilitu prostoru, ta poskytuje možné nastavení vnitřní organizace pro jednotlivé denní režimy až po kulturní akce veřejného charakteru.
Zvýšené požadavky budou také kladeny na snižování energetické náročnosti budovy pomocí architektonického a stavebního řešení, případně pokrytí části potřeby energie z obnovitelných zdrojů. Požadavky budou také kladeny na kvalitu vnitřního prostředí projektovaného objektu, efektivní možnost vzdáleného ovládání a regulace v rámci provozních úspor během životního cyklu objektu.
Samostatným oddílem projektové dokumentace bude také projekt demolice stávajícího konstrukčně, materiálově a morálně dožilého objektu ZUŠ.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.07.2022