Veřená zakázka

Projektová dokumentace na rekonstrukci hotelu Travný na Pražmě

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71000000-8 - Architektonické, stavební, technické a inspekční služby,
71200000-0 - Architektonické a související služby,
71300000-1 - Technicko-inženýrské služby
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je provedení kompletní projekční a inženýrské činnosti a zajištění všech potřebných rozhodnutí včetně nabytí právní moci, zajištění jiných opatření orgánů veřejné správy či jiných úkonů umožňujících realizaci záměru pod názvem „Rekonstrukce hotelu Travný na Pražmě“ a inženýrská činnost (dále též „stavba“) v souladu s obecně závaznými právními předpisy, zejména zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, zákonem č. 283/2021 Sb. stavebním zákonem (dále též stavební zákon), vyhláškou č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, ve znění pozdějších předpisů, včetně zastupování v příslušných řízeních a výkon autorského dozoru.
Při zpracování PD bude probíhat úzká součinnost zhotovitele PD se zadavatelem, tak aby byly naplněny požadavky obce a zároveň byly splněny požadavky na PD dle podmínek dotačního programu, do kterého bude v plánu předložit žádost o dotaci na daný investiční záměr.
Před zahájením zpracování PD proběhne úvodní koordinační schůzka mezi zadavatelem a zpracovatelem k upřesnění cílů a rozsahu projektu a samotné PD.
Průběh plnění:
a) Předprojektová příprava – prostudování stávajících podkladů investora k předmětné stavbě, veškeré nezbytné průzkumné práce a zaměření a další potřebné podklady pro řádné zpracování PD.
b) Projektová dokumentace pro společné/stavební povolení – zpracování dle legislativy + inženýrská činnost – tj. zajištění souhlasných vyjádření, stanovisek dotčených orgánů, zajištění průběhu řízení. Součástí bude zpracování energetického hodnocení pro realizaci energeticky úsporných opatření.
c) Projektová dokumentace pro provedení stavby (pro výběr zhotovitele) – zpracování DPS dle legislativy + zpracování soupisu stavebních prací, dodávek a služeb vč. výkazu výměr a provedení ocenění dle aktuálně platné standardizované cenové soustavy.
Více v podrobnostech zadávací dokumentace, zejména přílohy č. 2 – Smlouva o dílo - vzor.

Projekt bude spolufinancován z prostředků Moravskoslezského kraje.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    08.03.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.03.2024