Veřená zakázka

Přístavba a renovace hokejové haly BK Nová Paka – stavební práce

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45212200-8 - Stavební úpravy sportovních zařízení,
45212224-2 - Výstavba stadionů
Popis:

Stavební práce spočívají v přístavbě tělocvičny se sociálním zázemím, převlékárnou, zázemím pro trenéry a technickým zázemí pro sportovní zařízení zimního stadionu.

V rámci projektu by mělo dojít ke stavebním úpravám a přístavbě budovy stadionu, takovým způsobem, aby byly reflektovány potřeby sportovců a potřeby klubu ke správném fungování.

V rámci projektu dojde k vybudování tělocvičny, která bude sloužit pro hokejisty, krasobruslaře a ostatní sportovce využívající zimní stadion a okolní sportoviště. Tato tělocvična bude sloužit jako rozcvičovna před vstupem na led. V současné době na stadionu takovýto prostor naprosto chybí a hráči se musí rozcvičovat venku. Současně na stadionu chybí šatny pro trenéry. V rámci rekonstrukce vzniknou tedy nové šatny, které budou využívat hlavně trenéři, případně mládežničtí hokejisté. Projekt také řeší zázemí pro umístění rolby.

V neposlední řadě je v rámci projektu počítáno s přístavbou administrativního zázemí pro hokejový klub, které je v současné době naprosto nevyhovující a klub nutně toto zázemí potřebuje ke správnému fungování.

______

Prohlídka místa plnění se uskuteční dne 25. 8. 2021 od 15:00.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.09.2021