Veřená zakázka

Plán udržitelné městské mobility města Ústí nad Labem

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
OstatníProjekty a studie
CPV kódy:
75112100-5 - Administrativa rozvojových projektů
Popis:

Dokument PUMM Ústí nad Labem je poptáván pro nastavení střednědobé a dlouhodobé integrované dopravní strategie města Ústí nad Labem s cílem uspokojení potřeb a přístupu lidí i podniků ve městě a okolí ke všem druhům dopravy a mobility, včetně zajištění lepší kvality života obyvatel.
Plán zkoordinuje především územní a dopravní plánování, navržený dopravní systém za-jistí dostupnost všem cílovým skupinám, bude preferovat ekologickou dopravu s omeze-ním dopadu na životní prostředí a spotřebu energie a bude preferovat bezpečnou dopravu se snížením kritických míst. Závazným výstupem bude Akční plán udržitelné městské mobility, definující navržená opatření pro naplnění stanovených cílů.
PUMM Ústí nad Labem bude vycházet z existujících plánovacích dokumentů a platné legislativy na obecní, regionální, národní i evropské úrovni a po svém projednání se stane nadřazeným dokumentem, který bude podkladem pro další aktualizace současných strategických a plánovacích dokumentů města. Podrobné požadavky na plnění předmětu veřejné zakázky jsou dány zadávací dokumentací.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    09.11.2017