Veřená zakázka

Pasport vodovodů a kanalizací obce Chýně

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
44130000-0 - Kanalizační systém,
44161200-8 - Vodovody
Popis:

Předmětem dodávky je realizace pasportů vodovodů a kanalizací obce Chýně.
Specifikace předmětu plnění:
Chýně nemá v současné době k dispozici dokument, který by mapoval aktuální stav a situaci vodovodů a kanalizací v majetku obce Chýně. Cílem je vytvoření strategických dokumentů, které umožní lépe plánovat výdaje na opravy a údržbu, ale i investice do rozvoje infrastruktury, resp. tvorby generelu v budoucnosti.
Jedná se o sumarizaci a verifikaci dostupných dat a geodetických zaměření objektů vodovodů a kanalizací obce. Součástí prací bude výstup v podobě mapových listů vodovodů a kanalizaci, fotodokumentace stavu objektů a zaměřeni nezaměřených objektů. Část objektů je geodeticky zaměřena (ČOV, VDJ, PČS) a to včetně části 30 % vodovodní a kanalizační sítě. Tyto podklady budou poskytnuty zpracovateli.
Externí dodavatel provede mapování stávajících rozvodů vodovodů a kanalizací (děšťové i splaškové), zhodnocení stavebně-technického stavu, fotodokumentace, detailní zaměření všech objektů, včetně povrchových znaků, pásmových šoupat, odkalovacích objektů a hydrantů a zpracování dat do digitálního zakreslení. Zpracuje textovou zprávu (popis stokového a vodovodního systému, hlavních
sběračů, objektů čerpacích stanic a odlehčovacích komor), grafické a tabulkové vyhodnocení tematických map, vč. definování hlavních problémů stokového systému.
Pasport bude sloužit v rámci územně-plánovací dokumentace v souladu s požadavky přílohy č. 14 bodu 2 vyhlášky č. 499/2006 Sb. v platném znění o dokumentaci staveb. Dále pro účelnější správu vodovodu a kanalizace z pohledu technického vyjadřování k napojení na VHl v souvislosti s plněním zákona č. 274/2001 Sb. v platném znění,§ 8, odst. 4.
Dokumentace bude zpracována analogicky s Přílohou č. 14 bod 2. Zjednodušená dokumentace (pasport stavby) vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb v platném znění.
Specifické podmínky plnění a konkrétní obsahové, rozsahové a další číselné parametry jsou
součástí přílohy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    14.04.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.05.2022