Veřená zakázka

Optimalizace podnikových procesů

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Výzkum a vývojPoradenské, právní a tlumočnické služby
CPV kódy:
73220000-0 - Poradenství v oblasti vývoje,
73300000-5 - Návrh a realizace výzkumu a vývoje,
79415000-6 - Poradenství v oblasti řízení výroby
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je optimalizace podnikových procesů v provozovnách společnosti Pešek Machinery s.r.o. zahrnující provedení hloubkové analýzy současného stavu a následná optimalizace podnikových procesů včetně její implementace.

Předmětem plnění v úvodní fázi bude zejména zmapování podnikových procesů, identifikace úzkých míst a určení potenciálu pro možná zlepšení. Použitými nástroji mohou být časové studie, datové analýzy, analýza správy technické dokumentace (PDM), informačního systému (ERP) a dalších používaných systémů ve společnosti. Vytvořen bude rovněž organigram společnosti doplněný o matici kompetencí s vyznačenými vzájemnými provázanostmi.

Na základě poznatků úvodní fáze bude zpracován podrobný návrh optimalizace podnikových procesů se zaměřením na:
• Procesní optimalizace
• Digitalizace dokumentace

Optimalizace procesů bude založena na vytvoření nového organigramu společnosti s přiřazením odpovědností a kompetencí u jednotlivých pozic. Uplatněním standardizace bude docíleno zrychlení a zjednodušení probíhajících procesů. Dále budou zpracovány procesní mapy standardního stavu podnikových procesů a jejich modelování dle metodiky BPMN (Business Process Modeling Notation).
Cílem digitalizace dokumentace bude v maximální možné míře eliminovat předávání dokumentů v papírové formě, k čemuž bude zapotřebí efektivní nastavení procesů schvalování a toku dokumentů v elektronické podobě. Požadována bude přehledná vizualizace toku informací.

V závěrečné fázi se bude Dodavatel v součinnosti s vyčleněným realizačním týmem za společnost Pešek Machinery s.r.o. spolupodílet na zavádění změn konceptů procesů a navržených opatření. Získané výstupy tedy musí být v takové podobě, aby je bylo možné snadno implementovat do nově pořizovaného systému správy technické dokumentace a informačního systému.
Podrobně je předmět plnění veřejné zakázky popsán v příloze č. 4 zadávací dokumentace – Příloha č. 4_Specifikace služeb.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    03.01.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.01.2022