Veřená zakázka

Oprava krytého profilu vodního toku Syčivka a výstavba nového vodovodu pro připojení tří objektů v Žižkově údolí, Bílina

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45200000-9 - Práce pro kompletní nebo částečnou výstavbu inženýrské stavitelství
Popis:

Předmětem plnění zakázky je oprava stávajícího krytého profilu vodního toku Syčivka v Žižkově údolí a výstavba nového vodovodního řadu, včetně přepojení vodovodních přípojek k rodinným domům v Žižkově údolí v Bílině.

a) Oprava krytého profilu vodního toku Syčivky

Oprava stávajícího krytého profilu spočívá v jeho nahrazení novou konstrukcí, ve shodných rozměrech, z důvodu jeho havarijního stavu a potřeby bezpečného zajištění přístupu k přilehlým pozemkům. Oprava zahrnuje železobetonovou mostovku a zábradlí, a povrchové úpravy v okolí profilu, včetně napojení na komunikace. Předmětné území se nachází v intravilánu města Bílina, v jeho centrální části v Žižkově údolí. Tok je ve většině délky opevněn strmými zděnými zdmi, dno je opevněno kamennou dlažbou. Zdi dosahují výšky přibližně 1,50 m. Zakrytí profilu je provedeno železobetonovou deskou s krycími vrstvami asfaltu. Stavba nového zakrytí bude provedena v celkové délce cca 35 m. Celá stavby je v aktivní zóně záplavového území Syčivky. Bouráno bude původní zakrytí vodního toku a ploty na začátku a na konci úseku v kolizi se stavbou. Dojde k drobné výškové změně krytu vozovky, kvůli které budou nutné zámečnické práce – změna výšek vjezdových bran a branek. Plynový pilíř stojící na konci úseku bude také ubourán, neboť je v kolizi se záměrem.

b) Výstavba nového vodovodu včetně přípojek k RD

Stavba řeší výstavbu nového vodovodu pro připojení tří objektů rodinných domů jako náhradu za nevyhovující společnou vodovodní přípojku z plaveckého bazénu. Vodovod je umístěn v místní komunikaci v majetku města Bílina. Vodovod podchází vodní tok Syčivka. Součástí akce jsou také nové vodovodní přípojky k RD včetně vodoměrných šachet pro každý z objektů dle požadavků provozovatele vodovodní sítě. Vodovodní přípojky jsou vedeny převážně přes pozemky náležící k napojovaným RD.

Zadavatel požaduje provádět stavbu jako celek, tzn. v jednom časovém období v souladu se závazným časovým harmonogramem vybraného dodavatele.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.04.2023