Veřená zakázka

Oprava chodníku na ul. Čsl. armády před panelovými domy v Šumperku

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění zakázky je oprava povrchu (souvislé udržovací práce) stávajícího chodníku o celkové délce 198 m a šířce 1,5 m, 1,9 m a 3,0 m (čistá šířka bez obrub). Dále se jedná o přístupové chodníky ke vchodům o šířce 2,0 m.

Oprava bude spočívat k odebrání vrchní a ložní vrstvy stávajícího chodníku. Dojde k provedení krytové vrstvy pomocí betonové zámkové dlažby. Stávající chodníkové betonové obruby budou vyměněny za nové. Stávající betonové silniční obrubníky včetně jednořádku ze žulových kostek budou zachovány. Na lokálních místech dojde k výměně silniční betonové obruby kus za kus.
Dojde k výměně ložní a vrchní vrstvy komunikace ve stávající šířce místní komunikace – chodníku. Stávající betonové dlažby 30/30 cm, budou vyměněny za nové. Živice bude vytrhána a betonové panely demontovány, na místo nich bude také betonová zámková dlažba.

Podél parkovací plochy je stávající silniční betonová obruba položena na ležato včetně stávajícího jednořádku ze žulových kostek 10/10 cm. Tato úprava bude ponechána. Provede se výměna chodníkové obruby a odstraní se povrch a ložní vrstva v chodníkovém tělese. Podél stávající obruby dojde k doplnění varovného pásu (šířka 0,4 m) z brokové betonové dlažby, barvy červené. Důvodem je splnění vyhlášky č. 398/2009 Sb. Dále budou respektovány stávající stupy do vozovky. Úprava bude spočívat v položení snížené obruby a doplnění varovného pásu z brokové dlažby červené barvy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.05.2023