Veřená zakázka

Odstranění havarijního stavu odběrného objektu Solenice – jímání a čerpání vody

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45232150-8 - Práce vztahující se k vodovodnímu potrubí,
45232152-2 - Výstavba přečerpávacích stanic,
45232430-5 - Stavební práce na výstavbě úpraven vody
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je odstranění havarijního stavu odběrného objektu Solenice v části jímání i čerpání vody. Plnění spočívá v sanacích sběrné studny, povrchů břehového objektu a kalových jímek s přívodem vody, v rekonstrukci násosky, sanacích přívodních řadů a výtlačného potrubí ze studny do hlavní čerpací stanice a ve výměně potrubí, a dále v rekonstrukci vystrojení studny a obnově SŘTP a elektro.

S ohledem na skutečnost, že k provedení některých částí veřejné zakázky je zapotřebí provést snížení vodní hladiny VN Kamýk, upozorňuje zadavatel, že dodavatel musí za účelem provádění díla využít snížení hladiny, které bude provedeno ze strany správce vodního toku (Povodí Vltavy, s.p.) během měsíce října 2023 v souvislosti s realizací stavebních prací v rámci VN Kamýk ve dnech, popsaných v Harmonogramu regulace vodní hladiny vodní nádrže Kamýk nad Vltavou, který je přílohou této zadávací dokumentace. Zadavatel důrazně upozorňuje, že k provedení realizace některých částí díla je zapotřebí snížení hladiny vodní nádrže, přičemž během následujícího roku pro výše popsaném snížení hladiny správce vodního toku žádné snižování hladiny neplánuje a je na místě se domnívat, že jej ani neumožní.

Předmět plnění veřejné zakázky je podrobně specifikován projektovou dokumentací „Odstranění havarijního stavu odběrného objektu Solenice – jímání a čerpání vody“ zpracovanou společností Vodohospodářský rozvoj a výstavba, akciová společnost v červenci 2023 a soupisem stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr, které tvoří přílohu č. 3 a 4 této výzvy k podání nabídky, jakož i obchodními podmínkami této veřejné zakázky

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    05.08.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.08.2023