Veřená zakázka

Odkanalizování pravobřežní zástavby V. Albrechtice, sběrač B od p.č. 566/4 k p.č. 140

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45232400-6 - Stavební práce na výstavbě kanalizace,
90400000-1 - Kanalizace
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce v rozsahu dle vzoru smlouvy, projektové dokumentace a výkazů výměr, které jsou nedílnou součástí zadávací dokumentace jako její přílohy.
Projekt řeší odvedení splaškových a části dešťových odpadních vod z pravobřežní části obce Velké Albrechtice s napojením na stávající kmenovou stoku A poblíž usedlosti č. p. 63. Kanalizace je napojena na stávající ČOV Bílovec ve správě SmVaK a.s. ve Velkých Albrechticích. Jedná se o zástavbu vesměs rodinných a zemědělských usedlostí na pravém břehu vodního toku Bílovka ve Velkých Albrechticích. Na kanalizaci bude napojen i sousedící zemědělský areál, základní škola a budova Obecního úřadu, hospoda a cca 25 RD v přilehlých ulicích, čímž bude dořešeno odkanalizování pravobřežní zástavby v širším centru obce.
Na trase kanalizace jsou navrženy vodotěsné prefabrikované kanalizační šachty DN 1000 podle ČSN 1917 a plastové kanalizační šachty DN 600. Poklopy ve vozovce silnice MSK budou samonivelační tř. DN 400.
Kanalizace bude před záhozem potrubí zkoušena na vodotěsnost dle ČSN 756909 v rozsahu 100% délky potrubí, případně bude provedena kamerová kontrola před kolaudací stavby.
Trasa kanalizace je vedena převážně v prostoru stání a místní komunikace s výskytem stávajících podzemních inž. sítí ve správě jiných investorů, které je nutno respektovat.
Podrobné informace o předmětu veřejné zakázky jsou specifikovány v projektové dokumentaci, která je přílohou č. 5 zadávací dokumentace.

ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ BYLO ZRUŠENO.

Poznámka - Informace k této veřejné zakázce byly přeneseny ze zrušeného profilu zadavatele. (https://www.profilzadavatele.cz/profil-zadavatele/Obec-Velke-Albrechtice_801/).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    16.09.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.10.2014