Veřená zakázka

Odborná učebna přírodních věd, 1. ZŠ Kadaň

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Ústecký kraj
Kategorie:
ITOstatníStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
IT ->  HW a příslušenství Opravy, revize a servisMateriál, součástky a náhradní díly
CPV kódy:
30200000-1 - Počítače,
39162000-5 - Vzdělávací vybavení,
45000000-7 - Stavební práce,
45231000-5 - Stavební práce pro potrubní, telekomunikační a elektrické vedení,
45310000-3 - Elektroinstalační práce,
45314320-0 - Instalace a montáž počítačové kabeláže
Popis:

Předmětem zakázky je komplexní rekonstrukce učebny a sousedícího kabinetu na nové moderní prostory pro výuku přírodních věd pro 24 studentů. Rozměry učebny jsou 6,8 x 7,4m a rozměry kabinetu pak 6,8 x 2,8m.

Cílem je vytvořit moderní učebnu přírodních věd pro výuku fyziky, chemie a biologie, která odpovídá požadavkům dnešní doby. Děti budou mít k dispozici nejmodernější edukační systém, který slouží jako kompletní platforma pro realizaci experimentů ve výuce přírodních věd. Učebna bude vybavená řešením s maximálním důrazem na kvalitu výuky včetně plné spolupráce učitele i žáků. Měřicí systémy poskytují uživatelů kompletní vybavení pro experimentální výuku přírodních věd. Tyto kvalitní technologické nástroje podněcují zájem o přírodní vědy, inspirují studenty i jejich pedagogy a propagují aplikovanou vědu v hodinách fyziky, biologie, chemie, nebo environmentální výchovy. Navržená technologie má pro každý předmět specializované sady měřicích sond, senzorů a experimentálního příslušenství, ale také vypracované školní experimenty včetně metodiky vedení seminářů pro lektory. Řešení bude navíc doplněno interaktivní tabulí s vizualizérem.
Při modernizaci učebny je uvažováno s celkovou rekonstrukcí, tj. od demontáže stávající podlahové krytiny, silnoproudých a slaboproudých rozvodů k vytvoření nových silnoproudých, slaboproudých rozvodů a kabelových tras pro AV audiovizuální techniku ve třídě (dále také „AV technika“). Učebna bude vybavena novou podlahovou krytinou, novou výmalbou, elektricky ovládanou stínicí technikou a specializovaným nábytkem. Jako koncové zařízení bude osazena technologie pro realizaci pokusů, dřez a plynový hořák v katedře, bezdrátové studentské pracovní stanice, výukové PC, stolní vizualizér a v neposledně řadě interaktivní tabule s prezentačním softwarem (dále také „SW“). Kabinet bude vybaven novým provozním LED osvětlením. Provozní osvětlení v učebně bude ponecháno stávající.

Zadavatel vymezuje pro realizaci veřejné zakázky následující dílčí části:
1) Stavební úpravy učebny
2) Nábytek pro učebnu přírodních věd
3) Koncové prvky, prvky informační a komunikační technologie (dále také „ICT“) a příslušenství

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    18.02.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.03.2019