Veřená zakázka

Moderní trendy do výuky jazyků – jazyková učebna

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Ústecký kraj
Kategorie:
ITOstatníStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
IT ->  HW a příslušenství Opravy, revize a servisMateriál, součástky a náhradní díly
CPV kódy:
30200000-1 - Počítače,
39162000-5 - Vzdělávací vybavení,
45000000-7 - Stavební práce,
45231000-5 - Stavební práce pro potrubní, telekomunikační a elektrické vedení,
45310000-3 - Elektroinstalační práce,
45314320-0 - Instalace a montáž počítačové kabeláže,
45330000-9 - Instalatérské a sanitární práce
Popis:

Předmětem zakázky je komplexní rekonstrukce učebny na novou moderní jazykovou laboratoř pro výuku cizích jazyků pro 24 studentů. Rozměry učebny jsou 8,9 x 6,3 x 3,3 m.

Cílem je vytvořit moderní jazykovou (multimediální) učebnu, která odpovídá požadavkům dnešní doby. S vývojem používání technologií ve školách se možnosti digitální výuky cizích jazyků na všech typech škol posunuly dopředu o několik mílových kroků. Digitální svět nabízí učitelům možnosti, o kterých se jim dříve ani nesnilo. Učebna bude vybavená řešením s maximálním důrazem na kvalitu výuky včetně plné spolupráce učitele i žáků. Řešení bude navíc doplněno interaktivní tabulí. Žáci jsou vybaveni sluchátky a pevnými počítači. Řešení nabízí digitální obrazovou prezentaci učitele i žáka, streamování videa, monitorování individuální práce na žákovských počítačích, ovládání studentských PC, chat rozhovory s učitelem a mnoho dalšího.

Systém jazykové laboratoře může být rozšířen o možnost vzdáleného přístupu ke studijním materiálům pro samostudium. Po internetovém připojení může student pracovat z domova s připravenými úlohami. Učitelé mohou připravovat materiály, ve kterých si žáci vzdáleně procvičují mluvený projev a poslech.

Při modernizaci učebny je uvažováno s celkovou rekonstrukcí, tj. od demontáže stávající podlahové krytiny, silnoproudých a slaboproudých rozvodů k vytvoření nových silnoproudých, slaboproudých rozvodů a kabelových tras pro AV techniku ve třídě. Učebna bude vybavena novou podlahovou krytinou, novou výmalbou, elektricky ovládanou stínicí technikou a specializovaným nábytkem určeným pro umístění techniky jazykové laboratoře. Jako koncové zařízení bude osazena technologie pro výuku cizích jazyků, studentské pracovní stanice, výukové PC, stolní vizualizér a v neposlední řadě interaktivní tabule s prezentačním SW.

Součástí realizace zakázky je i provedení vestavby bezbariérového WC pro žáky OOSPO. Ze stávající chodby bude z části vybudování WC pro OOSPO. Budou provedeny nové konstrukce příček, podlah, rozvody vody, kanalizace a elektroinstalace. Vytápění bude stávajícím radiátorem, odvětrání nového WC bude zajištěno otevíracími okny.

Zadavatel vymezuje pro realizaci veřejné zakázky následující dílčí části:
1) Stavební úpravy učebny + zřízení bezbariérového WC
2) Nábytek pro jazykovou učebnu
3) Koncové prvky, prvky informační a komunikační technologie (dále také „ICT“) a příslušenství

Veškeré uvedené specifikace definují minimální úroveň příslušného parametru. Účastník ZŘ je oprávněn nabídnout plnění splňující kvalitativně vyšší parametr, ovšem za předpokladu plné kompatibility s ostatním dodávaným zbožím.

Autorem projektové dokumentace je:
1) bezbariérové WC – Ing. Miroslav Vávra, Husova 2647, 438 01 Žatec (IČ 60243740)
2) jazyková učebna – Antonín Turek, DiS, AV MEDIA a.s., Pražská 63, 102 00 Praha 10 (IČ 48108375).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    07.03.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.03.2019