Veřená zakázka

NPK, a.s., Orlickoústecká nemocnice, výstavba pavilonu centrálního příjmu s odbornými vyšetřovnami, 2. etapa“

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45215140-0 - Výstavba nemocničních zařízení,
45316100-6 - Instalace a montáž zařízení pro venkovní osvětlení
Popis:

Jedná se o nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou v otevřeném řízení dle § 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění.
Předmětem veřejné zakázky je 2. etapa stavby – výstavba nového pavilonu centrálního urgentního příjmu v areálu Orlickoústecké nemocnice. Jedná se o objekt s třemi nadzemními a jedním podzemním podlažím o celkových rozměrech 33,10m x 45,60m situovaný v severovýchodní části areálu nemocnice. V podzemním podlaží je umístěno provozní zázemí nové budovy s technologickým zařízením objektu, šatnami a sociálním zařízením personálu. V 1. NP se nachází pracoviště centrálního urgentního příjmu s odbornými vyšetřovnami, ve 2. a 3. NP je umístěno oddělení intenzivní péče (ARO) a jednotka intenzivní péče (JIP). Nový objekt je propojen se stávající budovou pavilonu B proskleným spojovacím koridorem v úrovni všech podlaží. Koridor je ukončen přístavbou dvou lůžkových výtahů pro stávající objekt B.
Součástí stavby je rovněž výstavba parkoviště, komunikací, zpevněných ploch, venkovní osvětlení, oplocení, terénní a sadové úpravy, areálová kanalizace s retenční nádrží. Stavba zahrnuje napojení objektu na areálové rozvody vodovodu, kanalizace, rozvody silnoproudu a elektronických komunikací a medicinálních plynů.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    10.04.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.05.2019