Veřená zakázka

Nové Město pod Smrkem, ulice Boženy Němcové a U Hřiště - obnova vodovodů a povrchů komunikací

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Liberecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Vodohospodářské stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45231300-8 - Stavební práce pro vodovodní a kanalizační potrubí,
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace,
45233220-7 - Povrchová úprava silnic
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je obnova vodovodního řadu LTH 100, délky 175 m ve stávající trase včetně změny materiálu a profilu v ulici Boženy Němcové a obnova vodovodního řadu LTH 40, délky 174 m ve stávající trase včetně změny materiálu a profilu v ulici U Hřiště v Novém Městě pod Smrkem. U obou vodovodních řadů bude provedena oprava a přepojení domovních vodovodních přípojek. Předmětem veřejné zakázky je rovněž obnova povrchů v ulici Boženy Němcové a U Hřiště.
Podrobně je předmět zakázky specifikován v projektové dokumentaci, která tvoří přílohu č. 6 a 7 zadávacích podmínek.
Veřejnou zakázku zadává zadavatel Frýdlantská vodárenská společnost, a.s. společně se zadavatelem Město Nové Město pod Smrkem, na základě Smlouvy o společném zadání veřejné zakázky.
Zadavatelé se dohodli, že veškeré informace povinně uveřejňované v průběhu zadávacího řízení na veřejnou zakázku budou uveřejňovány na tomto profilu zadavatele FVS, a.s.
S ohledem na vlastnictví a s tím spojené financování jednotlivých stavebních a inženýrských objektů, jejichž realizace je předmětem veřejné zakázky, byla DPS včetně položkového rozpočtu zpracována individuálně pro každého ze zadavatelů. Nejedná se však o veřejnou zakázku rozdělenou na části ve smyslu § 35 ZZVZ, zakázka je zadávána jako celek a zadavatel nepřipouští podání nabídek na dílčí plnění.
Podání nabídek prostřednictvím elektronického nástroje NEN, systémové číslo zadávacího postupu: N006/19/V00008145, přímý link: https://nen.nipez.cz/Zadavaci_postup/N006-19-V00008145

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    03.05.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.05.2019