Veřená zakázka

Nové Dvory – oprava místních komunikací – ul. Nová, ul. Vrchlického

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace,
45233160-8 - Chodníky a jiné zpevněné povrchy
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky jsou stavební práce zahrnující provedení fáze „IO 102 – ul. Vrchlického“ a dále také provedení fáze „IO 103 – ul. Nová“

I. Rozsah díla a stavebních prací specifikovaných jako fáze: „IO 102 – ul. Vrchlického“:
Jedná se o opravu ulice Vrchlického, tj. úsek od křižovatky s ul. I/2 – po křižovatku ul. Na Výsluní. Komunikace má šířku 5,5m a před zdravotním střediskem se v oblouku komunikace rozšiřuje na 5,77m. Délka komunikace je 407,04 m. Na obou stranách je chodník.
Vzhledem k četnému porušení místní komunikace mnoha překopy a z toho plynoucí nehomogenity konstrukce, bude provedeno kompletní odtěžení stávající konstrukce vozovky. Zpětné využití materiálu z podkladních vrstev konstrukce je možné. Podkladní vrstva ozn. „A“ je použitelnou štěrkovou frakcí 32/64, obsahuje asfaltový postřik. Podkladní vrstva „B“ je tvořena hrubě drceným kamenivem často přesahující vel. 125 mm. Zpětné využití této konstrukční vrstvy bude možné, je však nutné počítat s výskytem větších kamenů, případně balvanů, které bude nutné frakčně upravit (vytřídit).

II. Rozsah díla a stavebních prací specifikovaných jako fáze: „IO 103 – ul. Nová“:
Jedná se o opravu ulice Nová, tj. ul. úsek od křižovatky se silnicí I/2 po křižovatku Na Výsluní. Navržená komunikace má šířku 5,5m. Délka komunikace je 446,74m. U komunikace je jednostranný chodník při levé straně ve směru staničení.
Vzhledem l četnému porušení místní komunikace mnoha překopy a z toho plynoucí nehomogenity konstrukce, bude provedeno kompletní odtěžení stávající konstrukce vozovky. Zpětné využití materiálu z podkladních vrstev konstrukce je možné. Podkladní vrstva ozn. „A“ je použitelnou štěrkovou frakcí 32/64, obsahuje asfaltový postřik. Podkladní vrstva „B“ je tvořena hrubě drceným kamenivem často přesahující vel. 125 mm. Zpětné využití této konstrukční vrstvy bude možné, je však nutné počítat s výskytem větších kamenů, případně balvanů, které bude nutné frakčně upravit (vytřídit).

Zadavatel ke shora uvedenému upřesňuje, že se nejedná o samostatné části veřejné zakázky, ale pouze o fáze plnění jednoho nedělitelného díla, které je předmětem veřejné zakázky.
Označení obou fází, tj. fáze „IO 102 – ul. Vrchlického“ i fáze „IO 103 – ul. Nová“, zadavatel činí zejména z důvodu specifického způsobu financování předmětu této veřejné zakázky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    12.05.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.06.2021