Veřená zakázka

Návrh mediální prezentace, propagační a komunikační strategie školního projektu Ovoce, zelenina a mléko do škol a zpracování dokumentace pro vytvoření webové aplikace.

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Reklama a marketing
CPV kódy:
79342200-5 - Propagační služby
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je:

1) Vytvořit jednotný vizuální styl projektu, který graficky odliší školní projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol od tematicky příbuzných projektů. Zvolené grafické prvky mají být pro projekt jednoznačnou vizuální identifikací.

2) Navrhnout koncepce strategií pro mediální prezentaci, propagaci a komunikaci školního projektu Ovoce, zelenina a mléko do škol. Návrhy budou obsahovat detailní popis aktivit, od stanovení jejich rozsahu, frekvence, prostředků, časových i finančních nákladů, které optimálně s vysokou měrou účinnosti podpoří cíle projektu stanovené ve Strategii České republiky pro implementaci Školního projektu (č.j. 40270/2017-MZE-17222).

3) Vytvořit návrh webové aplikace pro školní projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol. Návrh zpracovat do dokumentace, která detailně popíše strukturu, obsah, funkce, ovládací prvky, grafiku, vnější a vnitřní prostředí aplikace, technické a další nezbytné parametry. Dokumentace bude přílohou budoucí veřejné zakázky pro realizaci webové aplikace školního projektu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    14.09.2020