Veřená zakázka

Nákup vybavení pro metrologii

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
38300000-8 - Měřicí přístroje
Popis:

Předmětem této Veřejné zakázky je dodávka měřících, kontrolních a zkušebních přístrojů pro Střední průmyslovou školu a Vyšší odbornou školu, Kladno, Jana Palacha 1840, IČO 618 94 419, se sídlem Jana Palacha 1840, 272 01 Kladno (dále jen „vybavení pro metrologii“). Vybavení pro metrologii bude dodáno a instalováno dle podmínek podrobně stanovených v Technické specifikaci, která tvoří Přílohu č. 2 této Zadávací dokumentace a ve Smlouvě.
Zadavatel je veřejnou střední a vyšší odbornou školou a v současné době se hodlá spolu se Středočeským krajem podílet na realizaci projektu s názvem „Implementace Krajského akčního plánu II Středočeského kraje", reg. č.: CZ.02.3.68/0.0/0.0/19_078/0017862. Projekt je financován z prostředků Evropského strukturálního a investičního fondu v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání.
Jedná se o Projekt, jehož rolí je implementace vybraných opatření Krajského akčního plánu Středočeského kraje směřujících primárně ke zvýšení zájmu o odborné vzdělávání, a to zejména v návaznosti na počínající krizi na trhu práce v oblasti technických profesí.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.03.2021