Veřená zakázka

Modernizace areálu a objektů autosalonu AUTO TOMAN, s.r.o. – dokončení stavby

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem této smlouvy je provedení díla – stavebních prací v rámci stavby „Modernizace areálu a objektů AUTO TOMANs.r.o." dle projektové dokumentace pro vydání společného povolení vypracovaného generálním projektantem Stereoplan, s.r.o.
Veškeré technické podmínky jsou stanoveny v projektové dokumentaci stavby, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace.
Součástí díla a závazkem zhotovitele je dále:
- zajištění činností týkající se koordinace BOZP, inženýrské činnosti ve výstavbě
- zřízení a projednání potřebných ploch pro zařízení staveniště, skládky materiálu, mezideponie, včetně úhrady poplatků za jejich užívání, bude-li potřebné.
- evidenci a likvidaci odpadů v rozsahu stanoveném zák. č. 185/2001 Sb., o odpadech a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů a prováděcí vyhlášky č. 81/2001 Sb. a o
- provedení, revizí a vypracování revizních zpráv doložení atestů dodávek a technických listů prohlášení o shodě a jejich předání zadavateli, bude-li potřebné.
- vedení stavebního deníku minimálně v rozsahu zákona 183/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů a předání jeho originálu objednateli při předání a převzetí díla.
- účast svých zmocněných odpovědných zástupců na pravidelných kontrolních dnech, jejichž termíny budou oznámeny technickým dozorem objednatele.
- jedno vyhotovení dokumentace skutečného provedení stavby, čímž se rozumí barevně odlišené zákresy veškerých změn ve všech přílohách projektové dokumentace označené popisem „Skutečné provedení“ s datem a podpisy zhotovitele, technického dozoru zadavatele/objednatele/.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    20.01.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    20.02.2023