Veřená zakázka

MIPEXA – Inovace procesu výrobu housingů pro tepelná čerpadla – Průmyslové roboty a měřicí zařízení – etapa 1

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
38300000-8 - Měřicí přístroje,
42997300-4 - Průmyslové roboty
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka technologického vybavení, vyplývající z inovace výrobního procesu v závodu zadavatele, v rámci projektu realizovaného s uvažovanou podporou prostředků OP TAK „MIPEXA – Inovace procesu výrobu housingů pro tepelná čerpadla“. Zadavatel požaduje dodávku průmyslových robotů a měřicího zařízení, a sice: 1) 1 ks průmyslového robota s univerzálním uchopovačem, 2) 2 ks průmyslového robota, 3) 1 ks průmyslového robota a 4) 1 ks měřicího zařízení.

Realizace zakázky bude v souladu s cíli a nastavením projektu „MIPEXA – Inovace procesu výrobu housingů pro tepelná čerpadla“, jehož předmětem je pořízení technologií, které budou zapojeny v závodu zadavatele inovativním způsobem. Zadavatel požaduje dodávku, instalaci a zprovoznění předmětu zakázky v provozovně zadavatele.
Dodávka bude zahrnovat předmětné technologické vybavení s příslušenstvím, řídicím softwarem, dopravou na místo realizace zakázky, instalací a oživením tamtéž. Tam, kde je odkazováno na konkrétní předmět, obchodní názvy či značky, nevede toto ke zvýhodnění určitých výrobků nebo dodavatelů, nebo naopak jejich vyloučení. Označení také respektuje oborové standardy a označení, nutné pro specifikaci předmětu zakázky. Zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení. Přesto, poptávané plnění musí být kompatibilní se stávajícími systémy zadavatele, a zároveň s ostatními technologiemi v rámci koncepce a cílů projektu a řešením navrženém při jeho implementaci. Tato skutečnost vychází z požadavku zadavatele, že tam, kde by bylo nabízené plnění nekompatibilní s již používanými zařízeními či systémy, by jeho přizpůsobení provozu zadavatele působilo mimořádné obtíže.

Zadavatel nepřipouští variantní řešení nabídky, ovšem připouští dílčí plnění předmětu zakázky, ale zároveň vyžaduje vzájemnou kompatibilitu částí 1) až 3).

Veškeré náklady vzniklé uchazečům výběrového řízení tímto výběrovým řízení a v souvislosti s ním nesou uchazeči sami. Dle § 2e zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů, je vybraný dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly. Zadavatel prohlašuje, že toto výběrové řízení není veřejnou obchodní soutěží ani veřejným příslibem a nejedná se o veřejnou zakázku realizovanou dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách. Skutečnosti a vztahy výslovně neupravené touto zadávací dokumentací se řídí Pravidly pro výběr dodavatelů programu OP TAK.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.12.2022