Veřená zakázka

MIPEXA - DIGITÁLNÍ TRANSFORMACE SPOLEČNOSTI – výrobní a nevýrobní technologie

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42623000-9 - Frézy,
42997300-4 - Průmyslové roboty
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka technologického vybavení pro účely rozvoje zadavatele v procesu digitální transformace společnosti a zajištění konektivity a propojenosti pořizovaných technologií zadavatele v rámci projektu „MIPEXA - DIGITÁLNÍ TRANSFORMACE SPOLEČNOSTI“, a sice: 1) 1 ks CNC vertikálního frézovacího centra, 2) 3 ks CNC vertikálního frézovacího centra, 3) 1 ks automatizace včetně robotizace 2 strojů z části 1) a 2) a 4) 1 ks automatizace včetně robotizace 2 strojů z části 2) podle technické specifikace níže. Předmětem projektu je transformace společnosti v souladu s trendy Průmyslu 4.0 a propojení pořizovaných a stávajících technologií obousměrnou digitální komunikací. Z tohoto důvodu zadavatel požaduje, aby 1 ks automatizace z části 3) byl kompatibilní s 1 ks vertikálního frézovacího centra z části 1) a 1 ks vertikálního frézovacího centra z části 2) a dále 1 ks automatizace zajištoval kompatibilitu 2 ks vertikálního frézovacího centra z části 2).
Dodávka bude zahrnovat předmětné technologické vybavení s příslušenstvím, řídicím softwarem, dopravou na místo realizace zakázky, instalací a oživením tamtéž. Tam, kde je odkazováno na konkrétní předmět, nevede toto ke zvýhodnění určitých výrobků nebo dodavatelů, nebo naopak jejich vyloučení. Přesto, poptávané plnění musí být kompatibilní se stávajícími systémy zadavatele. Tato skutečnost vychází z požadavku zadavatele, že tam, kde by bylo nabízené plnění nekompatibilní s již používanými zařízeními či systémy, by jeho přizpůsobení provozu zadavatele působilo mimořádné obtíže.

Zadavatel nepřipouští variantní řešení nabídky, ovšem připouští dílčí plnění předmětu zakázky.

Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit výběrové řízení, a to bez uvedení důvodu. Zadavatel si vyhrazuje právo na odmítnutí všech předložených nabídek, a to i bez uvedení důvodu. Zadavatel si vyhrazuje právo akceptovat jen částečné plnění. Zadavatel nebude hradit žádné náklady spojené s účastí v zadávacím řízení a v souvislosti s výběrovým řízením. Veškeré náklady vzniklé uchazečům výběrového řízení tímto výběrovým řízení a v souvislosti s ním nesou uchazeči sami. Dle § 2e zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě je vybraný dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly. Zadavatel prohlašuje, že toto výběrové řízení není veřejnou obchodní soutěží ani veřejným příslibem a nejedná se o veřejnou zakázku realizovanou dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.08.2019