Veřená zakázka

MIPEXA - DIGITÁLNÍ TRANSFORMACE SPOLEČNOSTI – integrace robotizace a infrastruktury pro obousměrnou komunikaci

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
ITStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
IT ->  HW a příslušenství Technologie, stroje, přístroje a elektronikaBezpečnostní služby a zařízení pro zabezpečeníOpravy, revize a servis
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
32415000-5 - Ethernetové sítě,
35121000-8 - Zabezpečovací zařízení,
42997300-4 - Průmyslové roboty,
45310000-3 - Elektroinstalační práce
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka technologického vybavení pro účely rozvoje zadavatele v procesu digitální transformace společnosti a zajištění konektivity, její infrastruktury a propojenosti pořizovaných technologií a zadavatele v rámci projektu „MIPEXA - DIGITÁLNÍ TRANSFORMACE SPOLEČNOSTI“, představující 3 části, a sice: Integrace a dodávka komponentů 3 ks robotizovaných pracovišť pro obrábění odlitků, 2) Realizace sítě LAN včetně souvisejících prvků a prvků zabezpečení firmy, a 3) Elektroinstalace slaboproudu. Předmětem projektu je transformace společnosti v souladu s trendy Průmyslu 4.0 a propojení pořizovaných a stávajících technologií obousměrnou digitální komunikací. Z tohoto důvodu zadavatel požaduje jak dodávku, zprovoznění a instalaci částí zakázky, tak i jejich propojení se stávajícími stroji a systémy v závodu zadavatele.
Dodávka bude zahrnovat specifikované technologické řešení, včetně hmotného příslušenství, dopravou na místo realizace zakázky, instalací a zprovozněním tamtéž. Tam, kde je odkazováno na konkrétní předmět, nevede toto ke zvýhodnění určitých výrobků nebo dodavatelů, nebo naopak jejich vyloučení. Přesto, poptávané plnění musí být kompatibilní se stávajícími systémy zadavatele. Tato skutečnost vychází z požadavku zadavatele, že tam, kde by bylo nabízené plnění nekompatibilní s již používanými zařízeními či systémy, by jeho přizpůsobení provozu zadavatele působilo mimořádné obtíže.

Předpokládaná hodnota zakázky činí celkem 8 700 000,- Kč bez DPH, přičemž předpokládaná hodnota jednotlivých částí bez DPH je následující: 1) 7 700 000,- Kč, 2) 500 000,- Kč, 3) 500 000,- Kč.
Zadavatel upozorňuje, že se nejedná o zadávací řízení dle Zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dle § 2 e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů, je vybraný dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly.
Nabídky podávejte v českém nebo slovenském jazyce.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.10.2019