Veřená zakázka

Mediální kampaň v rámci projektu Domácí násilí a genderově podmíněné násilí / Uplatňování hlediska rovných příležitostí žen a mužů a podpora slaďování pracovního a soukromého života

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Reklama a marketing
CPV kódy:
22462000-6 - Reklamní materiály,
79340000-9 - Reklamní a marketingové služby,
79341400-0 - Reklamní kampaně
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je kreativní řešení a produkční zajištění mediální kampaně zaměřené na podporu rovnosti žen a mužů. Kampaň je součástí projektu s názvem „Domácí násilí a genderově podmíněné násilí / Uplatňování hlediska rovných příležitostí žen a mužů a podpora slaďování pracovního a soukromého života“, který je z 80 % financován Norskými fondy a z 20 % státním rozpočtem České republiky.

Veřejná zakázka je rozdělena v souladu s § 98 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZVZ") na 3 níže uvedené části, přičemž uchazeč nebo uchazeči jsou oprávněni podat nabídku na všechny, nebo jen na některé části veřejné zakázky, nebo jen na jednu část veřejné zakázky.

Podrobný popis předmětů jednotlivých částí veřejné zakázky, požadavků na jejich realizaci a doba plnění jsou uvedeny ve vzorech smluv uvedených v přílohách II. H, III. H, IV. H ve Výzvě k podání nabídky včetně zadávací dokumentace (dále jen "Výzva"), která je v příloze.

Veřejná zakázka je realizována jako součást projektu CZ13 „Domácí a genderově podmíněné násilí / Uplatňování hlediska rovných příležitostí žen a mužů a podpora slaďování pracovního a soukromého života“, reg. číslo NF-CZ13-PDP-2-002-01-2014, který je realizován zadavatelem s podporou Norských fondů a českého státního rozpočtu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    10.08.2016
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.09.2016