Veřená zakázka

Marketingová kampaň projektu Postindustriální dědictví příhraničí (industriální pohraničí – Stezka uhlí a oceli)

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Poradenské, právní a tlumočnické službyReklama a marketing
CPV kódy:
79340000-9 - Reklamní a marketingové služby,
79410000-1 - Obchodní a podnikové poradenství,
79413000-2 - Poradenství v oblasti marketingového řízení
Popis:

Tato podlimitní veřejná zakázka na služby je vzhledem k předpokládané hodnotě plnění veřejné zakázky zadávána formou zjednodušeného podlimitního řízení podle § 53 zákona. Zakázka není rozdělena na části ve smyslu § 35 a § 101 zákona.

Zadavatel stanovil v souladu s §116 odst. 4) zákona pevnou cenu a hodnotí pouze kvalitu nabízeného plnění.

Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí služeb v rozsahu stanoveném touto zadávací dokumentací. Předmětem plnění je zejména provedení a obstarání veškerých prací potřebných k dokončení výše uvedené veřejné zakázky a jejímu úspěšnému předání zadavateli. Veškerá plnění a práce související se splněním díla zabezpečí zhotovitel na svůj náklad.

Konkrétně se jedná o realizaci společné marketingové kampaně Industriální pohraničí –Stezka uhlí a oceli podle Marketingového plánu kampaně, který navrhuje realizaci informačních, prezentačních a propagačních aktivit pro projekt.
Projekt „Postindustriální dědictví příhraničí“ je spolufinancován v rámci Programu Interreg V-A Česká republika-Polsko, registrační číslo projektu CZ.11.2.45/0.0/0.015_003/0000370.

Smyslem kampaně je zvýšit povědomí o nové značce Industriální pohraničí a produktu cestovního ruchu Stezka uhlí a oceli, zvýšit zájem návštěvníků o vybrané industriální památky a atraktivity a zvýšit návštěvnost atraktivit. Cílem kampaně je připravit kreativní podklady a výstupy a po dobu 10 měsíců roku – od listopadu 2022 do srpna 2023 – komunikovat pod značkou Industriální pohraničí nabídku cestovního ruchu Stezky uhlí a oceli včetně 10 industriálních památek a atraktivit a doprovodných služeb pro turisty (science bus, informační centra, informační služby) k potenciálním návštěvníkům ve vybraných lokalitách v ČR i Polsku, směřovat potenciální návštěvníky na webové stránky industrialnipohranici.cz a vybízet je návštěvě industriálních památek a atraktivit.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    19.09.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.10.2022