Veřená zakázka

Mapování přístupnosti bodů národního cestovního ruchu

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Ostatní
CPV kódy:
71354000-4 - Tvorba map
Popis:

PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Předmětem zakázky je zmapování přístupnosti 594 objektů turistického zájmu na území České republiky pro osoby s omezenou mobilitou, zejména seniory, rodiče s kočárky a zdravotně postižené. Přístupnost bude mapována tak, že mapující bude zapisovat předem stanované údaje do formuláře připraveného Zadavatelem. Formulář bude předán vybranému Dodavateli při podpisu Smlouvy o dílo.

Půjde o detailní údaje o přístupnosti budovy jako například šířku vstupních dveří, jestli má budova nájezdovou rampu a pokud ano, jaký má tato rampa sklon, jestli je v budově výtah a pokud ano, jak široké dveře do výtahu a jaké jsou rozměry výtahové kabiny, jsou-li v budově bezbariérové toalety a pokud ano, jsou-li vybavena madly a jak jsou vnitřně uspořádány atd.

Dodavatel následně naměřené údaje digitalizuje prostřednictvím zápisu naměřených údajů do on-line formuláře připraveného Zadavatelem. On-line formulář bude předán vybranému Dodavateli při podpisu Smlouvy o dílo.

Zadavatel upozorňuje Dodavatele, že klade vysoký důraz na kvalitu získaných dat.

Veřejná zakázka je spolufinancována z operačního programu číslo CZ.1.06, Integrovaný operační program, číslo prioritní osy 6.4a, Název prioritní osy: Národní podpora cestovního ruchu - Cíl Konvergence, Číslo prioritní osy: Číslo oblasti podpory: 6.4.1a, Název oblasti podpory: Národní podpora cestovního ruchu, Číslo výzvy: 25, Název výzvy: Kontinuální výzva pro prioritní osu 6.4.1a,b - národní podpora cestovního ruchu (d), Název projektu: Mapy bez bariér.

Dodavatel je při vlastním provádění předmětu plnění dodržovat též pravidla tohoto operačního programu.

SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Pro správné vyplnění Formuláře/On-line formuláře musí být Dodavatel (osoba provádějící fyzicky mapování) schopen:

- přesně měřit délku, šířku a výšku,
- přesně měřit sklony s maximální úhlovou odchylkou +/- 0,2°,
- vyhotovit jednoduché nákresy uspořádání/prostorového uspořádání např. bezbariérových toalet,
- jednoduše a výstižně slovně popsat požadované vlastnosti objektu/jeho okolí.

Dodavatel provede mapování celkem 594 objektů na území celé ČR, k tomu určených Zadavatelem. Tyto objekty jsou přitom podle přístupnosti rozděleny do dvou kategorií, a to:
- I. kategorie – 252 objektů – zde jsou zapsány významné objekty, jejichž zmapování je prioritní vzhledem k dosažení cílů projektu.
- II. kategorie – 342 objektů – zde jsou zapsány všechny objekty, které nespadají do I. kategorie.

Dále bude Dodavateli poskytnut Zásobník náhradních objektů k mapování se 182 objekty.

Pokud nemůže být z objektivně nepředvídatelných důvodů provedeno řádné mapování objektu I. kategorie, musí o této skutečnosti dodavatel informovat Nadaci. Nadace následně určí náhradní objekt mapování.

Pokud nemůže být z objektivně nepředvídatelných důvodů provedeno řádné mapování objektu II. kategorie, Dodavatel zmapuje první nezmapovaný objekt ze Zásobníku náhradních objektů, který se nachází ve stejném kraji jako předmětný nepřístupný objekt. Tuto skutečnost následně oznámí Nadaci.

Za objektivně nepředvídatelné důvody Zadavatel považuje např. nepřístupnost z důvodu rekonstrukce, technické havárie, požáru či dalších příčin, které pracovníkovi provádějícímu mapování přístupnosti objektivně brání ve vstupu do objektu a ve vyplnění formuláře.

Seznam objektů mapování je uveden v příloze této Zadávací dokumentace. Je rozdělen do tří částí:
- objekty I. kategorie,
- objekty II. kategorie,
- Zásobník náhradních objektů.

Záznam každého objektu obsahuje následující:
- název objektu,
- adresu,
- GPS souřadnici.

Seznam objektů mapování vynesených na mapu ČR je k dispozici na adrese:
http://tinyurl.com/mapybezbarier

Podrobně je předmět plnění vymezen v samostatné Smlouvě o dílo, která tvoří přílohu č. 5 Zadávací dokumentace a dále v přílohách č. 6 a 7 Zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    23.01.2015
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.03.2015