Veřená zakázka

Mapování a databáze pramenišť, odběr vzorků a realizace bioindikačních „in situ“ testů

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
ITVýzkum a vývojZemědělství, lesnictví a krajinářství
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
71354000-4 - Tvorba map,
71354100-5 - Digitální mapování,
90720000-0 - Ochrana životního prostředí
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky malého rozsahu je mapování pramenišť, jejich databáze a digitalizace v podobě mapových podkladů, zajištění juvenilních perlorodek, odběr vzorků z pramenišť a jejich hodnocení, založení, realizace a vyhodnocení bioindikačních „in situ“ testů pro potřeby projektu „Realizace záchranného programu pro perlorodku říční (Margaritifera margaritifera) na katastrálním území VVP Boletice“.
Uchazeč vytvoří jako základní podklad pro lokalizaci pramenišť jejich GPS koordináty a mapu s vyznačenými prameništi a lesními porosty. Domapováno bude minimálně 300 pramenišť. Dále bude uchazeč v návaznosti na aktuální lesní hospodářský plán lokalizovat oddělení, v nichž by plánované hospodářské zásahy mohly ohrozit potravní zdroje. Nalezená prameniště (minimálně 300) budou zakreslena do digitální mapy pramenišť dle požadavků specifikovaných rozhodnutím České inspekce životního prostředí. Zároveň bude doplněna databáze pramenných zdrojů ve vojenském výcvikovém prostoru Boletice. Do aktuálního mapového podkladu bude přidána vrstva se zakreslením možných střetů s ochrannou přírody, a to na úrovni jednotlivých oddělení.
Uchazeč zajistí juvenilní perlorodky pro 100 bioindikačních „ex situ“ a 20 „in situ“ testů, které budou realizované dle Záchranného programu perlorodky říční. Pro „ex situ“ testy uchazeč dále zajistí i vzorky detritu z hodnocených pramenišť, nebude se však podílet na jejich realizaci a vyhodnocení. „In situ“ testy uchazeč zajistí komplexně, tzn. včetně jejich založení, realizace a vyhodnocení.
Vzhledem k povaze zakázky je nezbytné, aby uchazeč veškeré kroky týkající se realizace výše uvedených prací dopředu konzultoval se zadavatelem z důvodu vzájemné časové i metodické koordinace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    13.08.2015
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    27.08.2015