Veřená zakázka

LÁVKA PŘES BEČVU U PRŮMYSLOVKY VE VSETÍNĚ- projektová dokumentace, autorský dozor

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71250000-5 - Architektonické, technické a zeměměřičské služby,
71322300-4 - Projektování mostů
Popis:

Předmětem zakázky je zpracování projektové dokumentace, průzkumů, autorského dozoru a inženýrské činnosti na akci „LÁVKA PŘES BEČVU U PRŮMYSLOVKY VE VSETÍNĚ - projektová dokumentace, autorský dozor“.

Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace (PD) pro vydání územního rozhodnutí a stavebního povolení ve stupni pro společné územní a stavební řízení (DUSP) a ve stupni pro provádění stavby (PDPS). PD bude zhotovena dle platných norem, TP, TKP. Pro stanovení typu a délky nosné konstrukce (NK) bude nutné zajistit výpočet Q100+50. Součástí PD bude i návrh DIO, rekonstrukce zemních těles a opevnění koryta řeky Bečvy. Zjištění a řešení dotčených inženýrských sítí dle skutečného stavu. Dále také napojení cyklotras, tras pro pěší.
Součástí zakázky je inženýrská činnost (IČ) nutná k zajištění vyjádření, stanovisek a podkladů nutných k podání žádosti o vydání všech povolení na uvedenou akci.

Projektovaná lávka nahrazuje současnou lávku, která je ve staticky nevyhovujícím stavu a jejíž demolice je před realizací. Nová lávka je situovaná v ose stávající lávky. Lávka šikmo křižuje Vsetínskou Bečvu přibližně pod úhlem 600. Osa lávky navazuje na ulici Tyršova a na komunikaci k průmyslové škole. Je také součástí Cyklostezky Bečva. Stavbou budou dotčeny pozemky parcelní číslo 471/1, 2896, 2900, 2901, 5393, 5394, 5404, 6380/4 a 14594 v katastrálním území Vsetín.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    13.10.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.10.2023