Veřená zakázka

KULTURNÍ DĚDICTVÍ BAVORSKO-ČESKÉHO HRANIČNÍHO POHOŘÍ, BAVORSKÉHO LESA A ŠUMAVY, V ZRCADLE ODKAZU KARLA KLOSTERMANNA (1848–1923) A PAULA FRIEDLA (1902–1989), EXPOZICE - REALIZACE MULTIMEDIÁLNÍHO OBSAHU EXPOZICE

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
ITReklama a marketing
IT ->  SW a Informační systémy Nábytek
Nábytek ->  Ostatní
CPV kódy:
39154000-6 - Výstavní zařízení,
72212520-0 - Vývoj multimediálního programového vybavení,
92111200-4 - Výroba reklamních, propagačních a informačních filmů a videa
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace multimediálního obsahu expozice muzea Karla Klostermanna. Multimediální obsah expozice je soubor audia a audiovizuálního materiálu, který bude použit v obou patrech expozice. Jedná se zejména o:
1. Digitální video ve formátu avi/mpeg/mp4 s komprimací mpeg-4 kombinující dobový audiovizuální materiál, fungující v instalaci s audiovizuální složkou kombinovaných technik za použitím klasické kreslené animace. Video musí být kompatibilní s volně dostupnými přehrávači videa bez omezení platformy.
2. Bude se jednat o projekci v HDTV rozlišení, v poměru stran 1920 x 1080 pixelů, v projekčním formátu 16:9 při počtu 25 snímků za sekundu pro videomateriál a 12 snímků za vteřinu pro animaci, o celkové předpokládané délce 4 minuty a 30 vteřin.
3. Projekce bude kompletně dodána se zvukem, myšleno tedy s hudbou a ruchy, včetně doprovodného textu, minimálně HD, ideálně 4K, při 72Dpi.
4. Audiostopy k dílčím instalacím, které budou kombinovat hudbu, zvuky, ruchy a mluvené slovo, budou natočené v české a německé mutaci profesionálními herci, o délce cca 50 min v české verzi a 50 min v německé.
Podrobný popis stop (délky, složitosti, typu) je obsažen v dokumentaci expozice, konkrétně v Obsahové koncepci muzea a Libretu expozice.
Předmět veřejné zakázky přesně specifikují Smlouva o dílo (příloha č.1 Zadávací dokumentace) a dokumentace expozice, zpracovaná MgA. Terezou Dobiášovou a společností UUUL z.ú., vč. včetně Soupisu služeb (příloha č.2 Zadávací dokumentace).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    31.10.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    16.11.2022