Veřená zakázka

Konzultační a poradenské služby, včetně verifikace a validace výsledku projektu „Návrh systému řízení reaktivity

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Jihočeský kraj
Kategorie:
Poradenské, právní a tlumočnické služby
CPV kódy:
73220000-0 - Poradenství v oblasti vývoje
Popis:

Zadavatel je řešitelem projektu „Návrh systému řízení reaktivity“, registrační číslo CZ.01.1.02/0.0/0.0/20_321/0024791, v rámci kterého poptává poskytnutí konzultačních, poradenských a expertních služeb.

Jedná se o služby ověření navrženého řešení systému řízení reaktivity, zajištění kvality při výzkumu a vývoji bezpečnostních systémů nově vyvíjeného řídicího systému jaderného reaktoru, zejména návrhu architektury SKŘ, návrhu Systému ochran a řízení reaktivity (SOŘ), vývoji HW a SW pro SOŘ.

Konzultace se budou skládat ze dvou dílčích plnění, pro každý z okruhů:
1. Stanovení postupů, které v průběhu budoucí realizace zajistí, že budou prokazatelně dodrženy legislativní požadavky na zajištění jaderné a technické bezpečnosti a spolehlivosti.
2. Konzultace k materiálovému řešení a výběru komponent z hlediska zajištění jejich kvalifikace a zajištění původnosti elektronických součástí.

Výstupem verifikace a validace výsledku projektu bude zpráva o posouzení validity a bezpečnosti navrženého řešení. Její závěry poslouží jako podklady pro případnou bezpečnostní zprávu.
Další požadované činnosti, které v současné fázi vývoje dosud nelze upřesnit, mohou být specifikovány v průběhu závěrečné fáze výzkumu a vývoje.

Podrobné vymezení předmětu zakázky je uvedeno v příloze Technická specifikace zadávacích podmínek.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    21.01.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.02.2023