Veřená zakázka

KOMUNITNÍ ŠKOLA KOLOVÁ-STAVEBNÍ ÚPRAVY

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Karlovarský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45214200-2 - Stavební úpravy školních budov
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy budovy školy v Kolové za účelem zřízení nových praktických učeben ve třetím nadzemním podlaží a zajištění bezbariérového přístupu školy.
Zřízení nových praktických učeben školy je řešeno nástavbou nového podlaží s novou valbovou střechou. Bezbariérový přístup bude zajištěn přístavbou výtahové šachty k severní fasádě budovy.
Podmínkou vestavby odborných učeben ve 3. NP školy je odstranění všech prvků stávajícího zastřešení včetně krovu a sádrokartonových příček. Stávající plášť střechy je z azbestocementové krytiny a vyžaduje zvláštní postup odstranění odbornou firmou a následnou likvidaci jako nebezpečného odpadu.
Částečnou demontáž vyžaduje i strop nad 2. NP a část obvodového zdiva v místě přístavby výtahové šachty.
Obvodové zdivo nového podlaží bude vyzděno z plynosilikátových tvárnic tl. 250 cm, plášť výtahové šachty z keramických tvárnic tl. 150 a 250 mm. Strop nad 2. NP bude zpevněn. Nosná konstrukce krovu je navržena z dřevěných vazníků, krytina z hliníkového plechu. Vnitřní dispozice nastaveného podlaží je řešena jako jedna multiodborná učebna s pracovními koutky, s možností přepažení na dva samostatné prostory, kabinet a hygienické zázemí.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    06.06.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.06.2022