Veřená zakázka

Rekonstrukce hotelu "U Kopeckých"

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45211100-0 - Stavební úpravy domů
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy týkající se zejména hlavního objektu. Hospodářský objekt bude pouze zabezpečen a dále užíván jako skladovací prostor pro potřeby obce.
Východní část hlavního objektu bude využívána jako restaurace se společenským sálem a západní část bude v přízemí využívána jako obchod a v patře bude umístěno zázemí restaurace. Zbylé prostory v patře budou bez využití. Ve 3 NP bude umístěna strojovna vzduchotechniky.
Během rekonstrukce bude odstraněno stávající schodiště ve východní části a nahrazeno novým splňujícím současné požadavky a normy. Na jižní straně objektu je navržena přístavba balkonu, která bude sloužit zároveň k zastřešení provozních vstupů.
Objekt bude kompletně zateplen. Budou vyměněna všechna okna a dveře. Dále bude objekt mírně zvýšen. Ve východní části o výšku nadkrokevní izolace, ve střední části o 20 cm (změnou typu konstrukce krovu) a v západní části celkem o 30 cm (z důvodů konstrukčních a
uživatelských). Na fasádách východní a západní části objektu budou provedeny nárožní lizény
s bosováním a patrové římsy. Nad okenními otvory budou provedeny římsy. Kolem oken jsou
navrženy šambrány a lokálně parapetní římsy. Tyto prvky budou provedeny v rámci zateplení
objektu polystyrénovými prvky. Ve střední části jsou pouze okenní a dveřní otvory zvýrazněny šambránami, a to i barevně. Původní i nové přístavby ve dvoře jsou řešeny bez
profilací fasády, jednobarevně. Střešní krytina je skládaná v barvě antracit (strmější sedlové střechy), u ostatních střech je krytina tvořena asfaltovými pásy s posypem v barvě antracit. Oplechování bude provedeno z mědi. V antracitové barvě budou provedeny všechny kovové prvky (nosná konstrukce balkonu, ploty, …). Výplň zábradlí je z děrovaného plechu. Zateplení fasády bude provedeno kontaktním zateplovacím systémem. Bude použita kombinace izolačních fasádních desek z minerálních vláken (v různých tloušťkách). Zdobné fasádní prvky (římsy) budou polystyrenu. Sokl bude na části objektu obložen kamennými deskami – pískovec. Barvené řešení se snaží přiznat historickou posloupnost některých stavebních fází. Východní a západní část je navržena ve dvou odstínech barvy žluté (pískové), střední část je v kombinaci barev světle šedé a modré (šmolkové). Konkrétní barevný odstín bude upřesněn dle barevného vzorníku provádějící firmy.
Při zabezpečení hospodářského objektu bude provedena výměna krytiny, která bude shodná s krytinou hlavního objektu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    24.11.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.12.2020